RIJEKA, CENTAR - apartman 2S+DB, 1.kat, balkon, KORZO

Rijeka, Centar, Rijeka, Hrvatska

290.000€

4 142 €/m2

Tip

Stan

Površina

70 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
290.000€
Površina
70 m2 (4 142 €/m2)
Kat
1
Namještenost
Namješten
Ažuriran
06.07.2024
ID
56053

Opis

RIJEKA, CENTAR - apartman 2S+DB, 1.kat, balkon, KORZO

U samom srcu grada Rijeke, na Korzu, nalazi se ovaj dvosoban apartman, smješten u izuzetno urednoj zgradi koja je dom različitim apartmanima i uredima. Prostire se na prostranih 70,50 kvadratnih metara, pružajući udobnost i funkcionalnost idealnu za urbani život ili investicijske svrhe.

Apartman se sastoji od dvije prostrane spavaće sobe koje osiguravaju udobnost i privatnost, dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje opremljene svim potrebnim aparatima, kupaonice, prostranog hodnika te balkona. koji je kao stvoren za uživanje u jutarnjim kavama ili večernjim čašama vina. Dodatno, apartmanu pripada i spremište na tavanu, pružajući dodatni prostor za pohranu ili mogućnost proširenja.

Jedna od najznačajnijih prednosti ovog apartmana je njegova lokacija koja pruža nevjerojatan izbor namjene. Idealno smješten u samom centru grada, omogućuje lagan pristup svim lokalnim sadržajima, uključujući trgovine, restorane, kulturne znamenitosti i zabavu. Ovo ga čini savršenim izborom za one koji žele uživati u pulsirajućem ritmu grada.

Također, zbog svoje izvrsne lokacije, ovaj apartman predstavlja fantastičnu investicijsku priliku. Bilo da se koristi za dnevni ili dugoročan najam, ova nekretnina ima ogroman potencijal za generiranje prihoda.

Ukratko, ovaj dvosoban apartman na Korzu predstavlja izvanrednu kombinaciju udobnosti, praktičnosti i potencijala, te je idealan kako za život tako i za

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine