RIJEKA, CENTAR- stan, 2s + db, UREĐEN I NAMJEŠTEN!!!

Rijeka, Centar, Rijeka, Hrvatska

345.000€

3 709 €/m2

Tip

Stan

Površina

93 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
345.000€
Površina
93 m2 (3 709 €/m2)
Kat
4
Ažuriran
17.09.2024
ID
61941

Opis

RIJEKA-CENTAR

Na prodaju je lijepo uredjen trosoban stan na vrlo atraktivnoj lokaciji u samom centru Rijeke, na par minuta hoda od kazališta i marine Porto Baroš , te na pješačkoj udaljenosti od svih važnijih sadržaja urbanog života.
Stan od 93 m2 je namješten u mediteranskom stilu, a nalazi se na četvrtom katu stare riječke zgrade tzv. gospodarskoj zgradi, bogate povijesti i tipičnog izgleda za prošlo stoljeće s visokim stropovima i velikim prozorima.
Ulaskom u stan smo u dugom hodniku koji je osvjetljen lijepim Murano lusterima koji daju stanu poseban ugodjaj i karakter, uz to povezuje sve prostorije stana.
Na početku hodnika je master spavaća soba u plavo- bijelim nijansama, zatim dolazimo u zelenu spavaću sobu preko puta koje je kupaonica sa WC-om i kadom opremljenom jacuzzijem.
Na kraju hodnika smjestila se prostrana po mjeri napravljena kuhinja sa blagovaonicom iz koje se pruža pogled na veliki i svjetao dnevni boravak idealan za odmor ili druženje sa obitelji i prijateljima.
Iz dnevnog boravka se izlazi na balkon sa kojeg se pruža pogled na Učku i riječke krovove.
Puno prirodnog svjetla koje ulazi kroz velike prozore dodatno naglašava osjećaj prostranosti i udobnosti u svakom dijelu stana.
Visoki stropovi, debeli zidovi, veća drvena vrata unutar stan, te velike prostorije odišu luksuzom i prozračnošću čime ovaj stan poprima na posebnom karakter, a uz to budućim vlasnicima nudi brojne mogućnosti.
Stan je kompletno renoviran od

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine