CENTAR, SUŠAK, TROSOBAN STAN S TERASOM

Rijeka, Centar, Rijeka, Hrvatska

199.000€

2 094 €/m2

Tip

Stan

Površina

95 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
199.000€
Površina
95 m2 (2 094 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Grijalice i radijatori na struju
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
18.09.2024
ID
63345

Opis

SUŠAK, u ponudi je stan s terasom sveukupne površine 95,80 m2. Sastoji se od ulaznog hodnika, tri spavaće sobe, kupaone, kuhinje te dnevnog boravka s blagovaonom. Iz dnevnog dijela i jedne sobe izlazi se na prostranu terasu površine 40 m2 što ga čini odličnim za stanovanje. S obzirom na to da stan ima dvoja ulazna vrata iz stubišta mogao bi se jednostavno preinačiti u dvije stambene jedinice te bi kao takav bio zanimljiv u vidu investicije.
Kompletno je adaptiran prije par godina, a prodaje se opremljen novijim namještajem i svim kućanskim aparatima. Postavljena su protuprovalna vrata i novi klima uređaji.


Sušak (u užem smislu - područje na lijevoj obali Rječine) je dugo vremena nenaseljen i opisno ga Riječani nazivaju 'oltre la Fiumara', alla riva tersattana di Fiumara', 'trans pontem, sottoTersatto' ili 'San Lorenzo' (po kapelici) te hrvatski preko Rečine, SV. Lovreč.
Prvi put se ime Sussach spominje u jednom dokumentu od 14. IV. 1822. za područje od Marganova do Pećina te na sjev. do stare ceste za Trsat (kao posjed trsatskog franjevačkog konventa).[2] Priča da je Sušak dobio ime jer su Fijumanke tu sušile robu spada u pučku etimologiju jer perilo je bilo na Školjiću (Scoglieto) gdje je bilo dovoljno mjesta i za sušenje rublja i bilo bi apsurno ići skelom, kasnije mostom preko granice sušiti robu. G. Kobler je u vjerojatno u pravu kada pretpostavlja da je to bio naziv za suho područje nastalo nasipavanjem velikog područja, čit

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine