RIJEKA, BULEVARD - novoadaptiran stan nadomak centra, 1S+DB, terasa, pogled na

Rijeka, Bulevard, Rijeka, Hrvatska

189.000€

3 375 €/m2

Tip

Stan

Površina

56 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
189.000€
Površina
56 m2 (3 375 €/m2)
Kat
Visoko prizemlje
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
30.09.2024
ID
56263

Opis

RIJEKA, BULEVARD - novoadaptiran stan nadomak centra, 1S+DB, terasa, pogled na more

Na atraktivnoj lokaciji na Bulevardu, smješten u visokom prizemlju manje zgrade, nalazi se prekrasno uređen stan s očaravajućim pogledom na more. Ovaj elegantni stan, adaptiran prije samo tri godine, odiše modernim stilom i sofisticiranim dizajnom.

Prostor odlikuje pažljivo uređenje koje objedinjuje funkcionalnost i estetski užitak. Stan se sastoji od prostrane spavaće sobe koja pruža ugodan prostor za odmor, svijetlog dnevnog boravka savršenog za opuštanje te blagovaonice koja se harmonično spaja s moderno opremljenom kuhinjom. Kupaonica je uređena u suvremenom stilu, nudeći sve potrebno za udobnost i opuštanje. Poseban doživljaj pruža terasa s koje se pruža veličanstven pogled na more, idealna za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem zalasku sunca.

Osim toga, stan raspolaže dodatnim prostorom koji je također renoviran i može se koristiti kao ostava ili mirna soba za čitanje i relaksaciju. Ovaj dodatni prostor čini stan još praktičnijim i prilagodljivijim potrebama suvremenog života.

Smješten je na samo desetak minuta hoda od strogog centra grada. Ova tražena lokacija omogućava lagodan pristup svim važnim sadržajima, a istovremeno pruža mir i privatnost. Idealan za one koji traže moderan i ugodan životni prostor s prekrasnim pogledom na more, ovaj stan predstavlja savršen spoj luksuza i praktičnosti.

Poštovani klijenti, agencijska pro

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine