BULEVARD, GOSPODSKI STAN U POVIJESNOJ VILI

Rijeka, Bulevard, Rijeka, Hrvatska

450.000€

2 616 €/m2

Tip

Stan

Površina

172 m2

Struktura

4

Grijanje

plin

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
450.000€
Površina
172 m2 (2 616 €/m2)
Kat
4
Grijanje
plin
Terasa
Da
Ažuriran
02.07.2024
ID
25990

Opis

BULEVARD, u ponudu smo dobili nekretninu za sve ljubitelje povijesti i Sušaka. Ovaj gospodski stan se nalazi u prekrasnoj vili na drugom katu i veličine je 172,37m2.
Sastoji se od tri spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, kupaonice, posebnog wc-a. Sve to razdvaja hodnik u kojem još imamo i dva spremišta i dva balkona te prostranu terasu sa koje se pruža prekrasan pogled na vedute Rijeke i Kvarnerski zaljev.

Ova nekretnina je prepuna povijesti Bulevarda i Sušaka i svaki dio priča svoju priču. Spomenuti ćemo samo Paulu Kaftanić, Katarinu Radošević i Janka Polića Kamova koji su unutar tih zidova stvarali povijest a dio te priče je i antikni namještaj koji po dogovoru može ostati u stanu.

Odlična katnost te blizina svih potrebnih sadržaja, odlični susjedi, savršena mikrolokacija i povijest nisu sve što ova nekretnina može ponuditi.

Mogućnost kupnje vrta od 260m2 je dodatni razlog da posjetite ovu ljepoticu.


Bulevard je riječki kvart koji obiluje građevinama starije arhitekture, a najbolji primjer jedne od takvih je i Prva sušačka hrvatska gimnazija. Ovaj kvart krase ulice kojima ćete svakako poželjeti prošetati, zelene površine i parkovi za uživanje u prirodi, visoko uzdignute terase iz kojih se pruža jedinstven pogled na grad i more. Igrališta, uređeni vrtići, dobra komunalna i prometna infrastruktura svakako su prednost ovog dijela grada.


Za ostale informacije obratite se agentu s povjerenjem.

Silvio Or

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine