Brajda - prodaja stana nedaleko od centra grada za investiciju

Rijeka, Brajda, Rijeka, Hrvatska

165.000€

1 833 €/m2

Tip

Stan

Površina

90 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
165.000€
Površina
90 m2 (1 833 €/m2)
Kat
5
Namještenost
Namješten
Ažuriran
02.07.2024
ID
55572

Opis

Posredujemo u prodaji stana smještenog u visokom potkrovlju, na 5. katu, sa najnižom visinom od 175 cm, te najvišom od 330 cm, što ga čini u potpunosti iskoristivim.
Sastoji se od kuhinje s blagovaonicom, kupaonicom, hodnikom, predsobljem, ostavom te tri spavaće sobe, ukupne stambene površine od 90 m2.
Prozori u stanu su zamijenjeni te su svi od PVC-a, dok kuhinja i kupaonica imaju standardne fasadne prozore, ostale sobe imaju krovne Velux prozore, kao i niske fasadne prozore. Zbog količine svijetlih površina, ova mansarda je u cijelosti iznimno svijetla.
Stan je na 5. katu održavane zgrade, na kojoj je nedavno napravljen novi krov s izolacijom. U zgradi je još napravljena i nova fasada kortila (svjetlarnika), a uskoro započinje adaptacija ulaza, stubišta i podruma.
Plin je proveden do štednjaka, postoji mogućnost jednostavnog uvođenja grijanja na plin. U stanu su dvije klime, od kojih je jedna i za grijanje i za hlađenje, kao i Glamox radijatori.
Nekoliko minuta hoda do KBC-a, željezničke stanice, parka Mlaka, Art kvarta, dvije škole, vrtića, nekoliko fakulteta, 10tak minuta hoda do autobusne stanice i Korza na istok ili ZTC shopping centra na zapad. Pogled na Kvarner i Metropolis.
Parking je na ulici pred zgradom.
Stan može biti očišćen od stvari ili djelomično namješten, prema dogovoru, te je izvrstan za investiciju (npr. najam studentima) ili stanovanje.

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja ko

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine