RIJEKA, BELVEDER - 3S + DB

Rijeka, Belveder, Rijeka, Hrvatska

286.000€

2 600 €/m2

Tip

Stan

Površina

110 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
286.000€
Površina
110 m2 (2 600 €/m2)
Kat
4
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Namještenost
Namješten
Ažuriran
09.07.2024
ID
48017

Opis

U sklopu naše ponude ističemo prekrasan dvoetažni stan na Belvederu, ukupne površine 110m2, koji se nalazi na četvrtom i petom katu zgrade. Stan se ističe svojom funkcionalnošću i prostranošću, te ima dva odvojena ulaza, što mu pruža dodatnu fleksibilnost.
Na prvoj etaži stana nalazi se kuhinja, dnevni boravak, hodnik, kupaonica i lođa, dok se na drugoj etaži nalaze tri prostrane spavaće sobe, hodnik, kupaonica i još jedna lođa. Posebno je zanimljivo što dvije spavaće sobe imaju galeriju, koja dodatno povećava površinu stana.
Stanu pripada i drvarnica u prizemlju zgrade, a ugrađena su i protuprovalna vrata.
Zgrada ima svoju kotlovnicu na lož ulje, a osigurano je i parkirno mjesto za vaše vozilo.

Ovaj stan predstavlja izvrsnu priliku za one koji traže kvalitetan prostor za život u srcu grada, s puno svjetla i prozračnosti.

Belveder je jedno od najprestižnijih stambenih područja u Rijeci, smješteno na obroncima brda iznad rijeke Rječine. Ovo povijesno područje odiše šarmom tradicionalne arhitekture, s građevinama koje odražavaju bogatu kulturnu baštinu regije. Karakteristične su za Belveder tradicionalne vile i građevine s visokim stropovima, šarmantnim detaljima i prostranim dvorištima, čineći ga poželjnim odredištem za život ili investiciju u nekretnine.

Belveder nudi ne samo povijesnu ljepotu, već i spektakularne poglede na grad, luku i Jadransko more. S obzirom na svoju visoku poziciju, stanovi na Belvederu če

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine