Vežica, obiteljska kuća okružena zelenilom

Rijeka, Gornja Vežica, Rijeka, Hrvatska

690.000€

2 300 €/m2

Tip

Kuća

Površina

300 m2

Struktura

16

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
16
Cijena
690.000€
Površina
300 m2 (2 300 €/m2)
Površina placa
1180
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
09.07.2024
ID
36804

Opis

Na vrlo traženoj poziciji, između Trsata i Vežice, prodaje se luksuzna obiteljska kuća ukupne površine gotovo 300 m2 koji se prostiru na prizemlju i dva kata, okružena velikom uređenom okućnicom od 1300 m2.
Prizemlje se sastoji od ulaznog hodnika, WC-a, kuhinje, velikog dnevnog boravka s izlazom na terasu i zeleni travnjak. Unutarnje stubište vodi na prvi kat gdje se nalazi predsoblje, kupaona s WC-om, jedna spavaća soba te kuhinja s dnevnim boravkom i terasom. Drugi kat sastoji se od hodnika, kupaone s WC-om, balkona te tri spavaće sobe, od kojih dvije imaju izlaz na vlastite lođe, a jedna balkon s kojeg se pruža prekrasan panoramski pogled. Na posjedu se nalazi i pomoćni objekt veličine 20 m2 koji može poslužiti kao spremište ili vrtna kućica. Sve etaže potpuno su opremljene namještajem. Grijanje i hlađenje na klima uređaje te radijatore na struju.
Garaža s dva parkirna mjesta i vanjski parking kapaciteta za pet automobila. Kuća je okružena uređenom zelenom okućnicom ukrašenom stablima i cvijećem, te daje posebnu intimu. Nalazi se u izuzetno mirnom i tihom dijelu, u slijepoj ulici, idealno za obitelji s djecom ili kućnim ljubimcima. Smještena je svega nekoliko minuta hoda do sveučilišnog kampusa, bolnice, trgovačkog centra, škole, vrtića i svih ostalih sadržaja potrebnih za kvalitetan život.

Poštovani kupci, u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina, razgledavanje nekretnine moguće je isključivo uz potpis Ug

Kontakt info

Sendi Real Estate
Reg. posrednika br.
3045
Kontakt osoba
Sendi Vinski
Telefon 1
09844... Prikaži broj
Telefon 2
05122... Prikaži broj
Adresa
Žabica 1
Žabica
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine