Ravna Gora, Stari laz, kompletno uređena kuća od 204 m2

Stari Laz, Ravna Gora, Hrvatska

360.000€

1 764 €/m2

Tip

Kuća

Površina

204 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
360.000€
Površina
204 m2 (1 764 €/m2)
Ažuriran
01.07.2024
ID
57905

Opis

Prodaje se kompletno uređena i opremljena kuća od 204m2 i s okućnicom od 690 m2 u mjestu Stari laz u Ravnoj Gori.
Kuća se sastoji od prizemlja, kata i potkrovlja. Na prostoru okućnice nalazi se nadstrešnica sa masivnim stolom i dva roštilja (plinski i zidani) za družena na otvorenom, te dječje igralište.

U prizemlju se nalaze sauna, jacuzzi, kupaonica sa wc-om i tuš kadom i prostorije za zabavu sa stolom za stolni nogomet, automatom za pikado i stolom za stolni tenis.
Do prvog kata i potkrovlja ide se unutarnjim stepeništem sa drvetom obloženim gazištima i kovanom ogradom.

Na prvom katu nalazi se prostrani dnevni boravak s otvorenom moderno opremljenom kuhinjom, te spavaćom sobom i kupaonicom sa wc-om i tuš kadom. Iz dnevnog boravka i spavaće sobe moguće je izaći na balkon.
U potkrovlju se nalaze se dvije spavaće sobe, jedna kupaonica sa wc-om, jedna prostorija u kojoj je wc i mašina za pranje rublja (bez tuša) i iznimno lijepo uređen dnevni boravak koji se nalazi u predprostoru.
No to nije sve od ove kuće jer je iz ovog dijela moguće ući tavanskim stepenicama i u najviši dio potkrovlja koje je također uređeno i može se koristiti kao prostrana soba za razne namjene (kao dodatna spavaća soba, radna soba, skladište i sl.) prema potrebi.

U svim prostorijama po svim katovima u kući ugrađeno je podno grijanje, a kuća se grije putem peći na lož ulje koja se nalazi u zasebnoj prostoriji (kotlovnici). Pored navedenog provedena je

Kontakt info

Habitat Real Estate D.o.o.
Kontakt osoba
Habitat Real estate
Telefon 1
+ 385 99 163 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Maršala Tita 126
Opatija, Hrvatska

Kontakt forma