LABIN, RAVNI, APARTMANSKA KUĆA S POGLEDOM NA KVARNER

Raša, Ravni, Raša, Hrvatska

990.000€

2 260 €/m2

Tip

Kuća

Površina

438 m2

Struktura

20

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
20
Cijena
990.000€
Površina
438 m2 (2 260 €/m2)
Površina placa
520
Grijanje
Grijalice i radijatori na struju
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.09.2024
ID
47075

Opis

LABIN, RAVNI, u ponudu smo dobili apartmansku kuću s 6 apartmana.
U blizini Labina, smjestila se ova impozantna apartmanska kuća iz koje se pruža panoramski pogled na Jadransko more i Kvarnerski zaljev. Ukupna površina od 438 m2, prostire se na prizemlje i dva kata na kojima se nalaze prostrane i udobne smještajne jedinice.
Odlično je osmišljen raspored, s tri apartmana koji sadrže dvije prostrane spavaće sobe i dvije luksuzne kupaonice te tri apartmana s jednom spavaćom sobom i jednom kupaonicom. Svaki apartman ima svoj balkon, pružajući privatnost i neometan pogled na okolicu. Dodatno, gosti mogu uživati u zajedničkom bazenu površine 40 m2, okruženom sunčalištem, pružajući savršeno mjesto za opuštanje i osvježenje.
Ova je kuća građena s velikom pažnjom pritom koristeći visokokvalitetne materijale poput mramora i prirodnog kamena u cijelom stanu te toplog drvenog parketa u spavaćim sobama. To stvara osjećaj luksuza i udobnosti te osigurava trajnost objekta.
Svi važni sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini, pružajući praktičnost i lakoću života ili odmora gostima. Ova prekrasna apartmanska kuća ne samo da nudi izvanredno iskustvo boravka već i predstavlja izvrsnu investiciju koja garantira siguran, stabilan i brz povrat uloga.

LABIN, na brežuljku iznad Rapca smjestio se je srednjevjekovni Labin čije se staro ime Albona prvi put spominje 285. poslije Krista. Rodni grad Matije Vlačića, reformatora i suradnika Martina Lut

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine