Stan/Apartman Pula, 64m2

Pula, Veruda, Pula, Hrvatska

225.000€

3 515 €/m2

Tip

Stan

Površina

64 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
225.000€
Površina
64 m2 (3 515 €/m2)
Kat
Visoko prizemlje
Ažuriran
17.09.2024
ID
61416

Opis

Istra, Pula

Veruda je jedno od najpoželjnijih naselja u Puli, poznato po svojoj blizini svim ključnim sadržajima i mirnom okruženju koje je idealno za obiteljski život ili investiciju u turistički najam. Smještena blizu samog centra grada, Veruda nudi jednostavan pristup školama, trgovinama, restoranima i javnom prijevozu, što ju čini idealnom za svakodnevni život. Također, naselje je smješteno blizu popularnih plaža kao što su Valkane i Lungomare, koje su udaljene svega nekoliko minuta vožnje ili lagane šetnje.

Ovaj odličan stan nalazi se na visokom prizemlju zgrade. Stan se sastoji od dugačkog hodnika koji povezuje sve prostorije, dvije spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na terasu, kupaonice, zasebnog WC-a, te funkcionalne kuhinje s blagovaonicom. Dnevni boravak vodi na prostranu terasu koja se proteže duž cijelog stana, pružajući dodatni prostor za uživanje na otvorenom. Uz stan dolazi i šupa u prizemlju zgrade, idealna za dodatno spremište. Ispred zgrade nalazi se parking na kojem se uvijek pronađe mjesta za parkirati. Stan zahtjeva djelomičnu renovaciju što daje slobodu budućem vlasniku da napravi stan po svojim željama. PVC stolarija u stanu je mijenjana prije otprilike pet godina te su u stanu svježe ofarbani zidovi.

Stan na Verudi predstavlja izvanredan potencijal za renovaciju, bilo da ga želite prilagoditi svojim potrebama za ugodan život, ili ga preurediti za turističko iznajmljivanje, gdje bi zbog atraktivne lok

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine