Stan/Apartman Pula, 141,07m2

Pula, Sv. Polikarp / Sisplac, Pula, Hrvatska

665.500€

4 719 €/m2

Tip

Stan

Površina

141 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
665.500€
Površina
141 m2 (4 719 €/m2)
Kat
4
Garaža
Da
Ažuriran
10.09.2024
ID
59853

Opis

Istra, Pula, Sisplac
--
Smješten na najtraženijoj lokaciji u Puli, sa svojim luksuznim stanovima, zajedničkom podzemnom garažom, uređenim okolišem s parkovima i rekreativnim sadržajima, projekt Sisplac stvara jedinstvenu cjelinu koja svojim stanovnicima pruža sve što im je potrebno za bezbrižan život. Lokacijski idealno smješten budući da je udaljen 1km od jednih od najljepših plaža u Puli, šetalište Lungomare je udaljeno svega 500 metara te trgovački centar na 1km od zgrade.
--
Osim što se nalazi u blizini sportsko-rekreativnih centara i drugih gradskih sadržaja, Sisplac nudi i vlastite sadržaje poput: interaktivnog dječjeg igrališta i sportskog
penjališta, pješačkih i biciklističkih staza, igrališta za badminton s tribinama, prostora za kino-projekcije na otvorenome, trga i parkova s modularnim strukturama za sjedenje te parkirališta za bicikle.
--
Ovaj stan smjestio se na četvrtoj ujedno i zadnjoj etaži. Ovaj stan idealnog rasporeda sastoji se od ulaznog hodnika koji se proteže kroz stan i vodi do svih soba. Prva spavaća soba od 20m2 sa dodatnom garderobom, balkonom i kupaonicom. U nastavku se nalaze još dvije sobe, kupaonica i veliki open space prostor koji dijele kuhinja dnevni boravak i blagovaonica. Sa cijele zapadne strane stana proteže se krovna terasa sa prekrasnim pogledom na okolinu i zadivljujuće zalaske sunca. U cijenu uključena i tri garažna parking mjesta.
--
Ovaj projekt je savršena prilika za život o kakvom

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine