ISTRA, PULA, STOJA - 2SS+DB uređen privatni stan na atraktivnoj lokaciji

Pula, Stoja, Pula, Hrvatska

300.000€

4 166 €/m2

Tip

Stan

Površina

72 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
300.000€
Površina
72 m2 (4 166 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
800m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
17.09.2024
ID
61942

Opis

ISTRA, PULA, STOJA - 2SS+DB stan smješten na rijetkoj i atraktivnoj lokaciji, savršenoj za obiteljski život ili najam tijekom sezone.

Predstavljamo ovaj visoko kvalitetan i novo uređen stan, smješten na jednoj od najpoznatijih lokacija grada Pule, riječ je o kvartu Stoja. Ovaj stan svojim budućim vlasnicima nudi sve što je potrebno za siguran i miran obiteljski život, kao i sve što je potrebno za siguran povrat investicije kroz turističku rentu.
Stan se tako nalazi udaljen na svega 1 minutu hoda od svog sadržaja potrebnog za cjelogodišnji boravak, dok se tu kriju i brojni dodaci sadržaju, kao što su prirodne i uređene plaže, te brojen šetnjice, parkovi, restorani i drugi.

OPIS STANA:
Riječ je o stanu koji se sastoji od sveukupno 72,87m2 stambenoga prostora, te koji se smjestio na 2. katu manje stambene zgrade. Ulazom u stan dočekat će vas prozračno predvorje s predviđenim prostor za garderobu, a koje ujedno, prostor stana dijeli na dio namijenjen dnevnome životu i onaj nešto privatniji dio sa spavaćim sobama.

U dnevnome prostoru stana, koji je koncipiran po sistemu "open space" prostora, bez pregradnih zidova, imate priliku svoje vrijeme provoditi u prostranom i prirodnim svjetlom osunčanom dnevnom boravku. Uz dnevni boravak smjestila se blagovaonica dovoljna za obitelj, a tu se nalazi i blago izdvojena, te opremljena kuhinja s manjim spremištem. Uz blagovaonicu smjestio se natkriveni, te s kliznim stijenkama PVC-a zatvoreni balkon, id

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine