ISTRA, PULA - Stan na izvanrednoj poziciji

Pula, Stoja, Pula, Hrvatska

200.000€

3 921 €/m2

Tip

Stan

Površina

51 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
200.000€
Površina
51 m2 (3 921 €/m2)
Kat
5
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
500m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
30.09.2024
ID
50078

Opis

ISTRA, PULA - Stan na izvanrednoj poziciji

Ponosno predstavljamo ovaj komotan stan smješten na jednoj od traženih lokacija grada Pule. Stan se nalazi nadomak svog potrebnog sadržaja za svakodnevni život, kao i predivnih uređenih šetnjica i plaža. Idealna je prilika za sve koji traže obiteljski dom ili za sve one koji traže priliku za investicijom u vidu turističke rente.

OPIS STANA:
Riječ je o stanu koji se sastoji od ukupnih 60 m2 stambenoga prostora, smješten na 3. katu . Ulazom u stan nalazi se manje predvorje koje nas zatim uvodi u glavni prostor stana, a koji je koncipiran kao otvoreni prostor bez pregradnih zidova. Ovdje su se smjestili kuhinja s prostranom blagovaonom, kao i veći komotni dnevni boravak, iz kojega se dalje pristupa prema terasi s pogledom prema ostatku naselja. Ono što krasi ovaj prostor jesu staklene stijenke pomoću kojih je stan osunčan dnevnoj svjetlosti.
Stan posjeduje i jednu prostranu spavaću sobu, a tu je i kupatilo s tuš kabinom.

OPIS LOKACIJE:
Stan je smješten na idealnoj lokaciji u neposrednoj blizini grada i svog potrebnog sadržaja za svakodnevni život. Tako se na primjer škola i vrtići nalaze se svega 1 minutu hoda udaljeni, trgovine i super marketi se nalaze gotovo pored stana, centar grada udaljen je sve 4 minute vožnje od stana, fakultet je udaljen na 5 minuta vožnje.
Uz to, stan predstavlja i idealnu priliku za sve one koji traže opciju za investicijom u vidu turističke rente, upravo zato što

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine