ISTRA,PULA - Predivan stan blizu Arene s vlastitim parkingom

Pula, Šijana, Pula, Hrvatska

265.000€

3 955 €/m2

Tip

Stan

Površina

67 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
265.000€
Površina
67 m2 (3 955 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Namještenost
Namješten
Ažuriran
09.07.2024
ID
57576

Opis

ISTRA,PULA - Predivan stan blizu Arene s vlastitim parkingom

Stan se nalazi u samom centru Pule, samo 100 metara od čuvene Arene, što ga čini izuzetno atraktivnim i za život i za iznajmljivanje. Lokacija je idealna, s blizinom svih glavnih gradskih sadržaja, uključujući restorane, kafiće, trgovine i kulturne znamenitosti.

Stan je kompletno renoviran 2022. godine, čime su osigurani moderni standardi življenja. Sve instalacije, podovi, zidovi, te kuhinjski i kupaonski elementi su novouređeni. Uredni papiri i čisto vlasništvo omogućuju bezbrižnu kupovinu.

Ulaz u stan je zaseban, što pruža dodatnu privatnost i osjećaj vlastitog doma. Pri ulasku, nalazi se prostrani hodnik/predprostor koji je funkcionalan za odlaganje obuće i jakni. Dodatna ostava nudi praktičan prostor za pohranu stvari.

Stan ima ukupnu površinu od 67 m² i sastoji se od dvije udobne spavaće sobe, koje nude dovoljno prostora za opuštanje i privatnost. Kuhinja je moderna i potpuno opremljena, s dovoljno radnog prostora i svim potrebnim aparatima. Dnevni boravak je svijetao i prostran, idealan za druženje i opuštanje. Kupaonica je također renovirana i opremljena modernim sanitarijama.

Svaka prostorija u stanu ima svoj klima uređaj, ukupno tri klime, što omogućava individualnu kontrolu temperature i udobnost tijekom cijele godine. Stan se nalazi u prizemlju, što je idealno za sve uzraste i olakšava pristup bez potrebe za penjanjem stepenicama.

Stan se trenutno uspješno

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine