ISTRA, PULA - Komforan stan u blizini svih sadržaja

Pula, Šijana, Pula, Hrvatska

228.000€

2 746 €/m2

Tip

Stan

Površina

83 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
228.000€
Površina
83 m2 (2 746 €/m2)
Kat
4
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
19.09.2024
ID
63390

Opis

ISTRA, PULA - Komforan stan u blizini svih sadržaja

Predstavljamo ovaj visoko kvalitetan i održavan prostran stan.Riječ je o prostranom i komotnom stanu smještenome na 4. katu manje stambene zgrade. Lokacija stana idealna ja za cjelogodišnji siguran i miran život obitelji, dok se sav potreban sadržaj nalazi udaljen na svega nekoliko koraka od stana.

Iskoristite ovu priliku i postanite vlasnikom ovog savršenog obiteljskog stana koji nudi brojne mogućnosti svojim novim vlasnicima.

OPIS STANA:
Sastoji se od ukupnih 83,12 m2 stambenoga prostora, koji su iskorišteni na način kako bi svaka prostorija ispunila svoju zacrtanu ulogu, a ujedno i kako bi se osigurao maksimalan komfor tijekom boravka u stanu.

Tako se na ulazu u stan nalazi manje predvorje s prostorom predviđenim za garderobu, a koje nas zatim uvodi u dnevni prostor stana koncipiran po sistemu open space-a. Ovdje imate priliku svoje vrijeme provoditi u komotnom i prostranom dnevnome boravku, a pored kojega se nalazi blagovaonica dovoljna za cijelu obitelj i moderna te opremljena kuhinja savršena za pripremu vaših najdražih delicija.

Iz blagovaonice i kuhinje pristupa se natkrivenoj terasi . Ista ova terasa predstavlja idealno mjesto za boravak tijekom cijele godine u vama najdražem društvu, a moguće ju je prenamijeniti u dodatni stambeni prostor, sukladno potrebama i željama budućim vlasnika.

Jednako tako se uz dnevni boravak smjestila prva spavaća soba, dok su ostale dvije komotne i

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine