Stan sa bazenom Pula 74m2

Pula, Pula, Hrvatska

247.000€

3 250 €/m2

Tip

Stan

Površina

76 m2

Struktura

3.5

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3.5
Cijena
247.000€
Površina
76 m2 (3 250 €/m2)
Kat
1
Udaljenost od mora
2000m
Ažuriran
03.10.2024
ID
42969

Opis

Na jednom od sedam pulskih brežuljaka, Monte Magno, s kojeg se proteže pogled na cijelu Pulu nalazi se stan na ekskluzivnoj lokaciji nadomak centra grada, no dovoljno daleko da izbjegnete glasne gradske ulice i uživate u privatnosti svoga doma.
Stan na 1 katu zgrade, sastoji se od 3 spavaće sobe , dvije kupaonice, dnevnog boravka ,kuhinja s blagovaonicom, te balkona s kojeg se pruža pogled na grad Pulu.

Stan je osvjetljen, odličnog rasporeda prostorija, termozoliran.,lift,peotuprovalna vrata.

Osim klima uređaja stan je opremljen centralnim grijanjem te se kotlovnica nalazi izvan samog stana, u podnožju zgrade. Uz stan dolazi i privatna garaža s parkirnim mjestom koja je uključena u cijenu. Zgrada također ima i zajednički bazen, samo za stanare, koji u vrućim ljetnim danima pruža toliko potrebno osvježenje.
Stan je savršena prilika za sve koji traže lijep apartman sa svim odlikama, na jednoj od boljih lokacija nadomak centra Pule.

Autobusna stanica i trgovineu blizini.Udaljeni su 3 km od povijesnog središta Pule i popularne rimske Arene.
Trgovina prehrambenih proizvoda te nekoliko konoba, restorana i barova nalazi se na oko 450 metara od objekta.
Plaža Verudela i turističko naselje s raznim aktivnostima udaljeni su 2 km. Stara jezgra Pule poznata je po povijesnim znamenitostima .
Stan je smješten 100 metara od stajališta lokalnog autobusna koji prometuje po gradu te 4 km od Glavnog autobusnog kolodvora i trajektne luke. Do Zračne luke Pula

Kontakt info

Habitat Real Estate D.o.o.
Kontakt osoba
Habitat Real estate
Telefon 1
+ 385 99 163 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Maršala Tita 126
Opatija, Hrvatska

Kontakt forma