Pula, Nova Veruda - prodaja stana, 60m2, na dobroj lokaciji!

Nova Veruda, Pula, Pula, Hrvatska

226.500€

3 775 €/m2

Tip

Stan

Površina

60 m2

Struktura

3

Grijanje

Centralno etažno plinsko,Klima uređaj

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
226.500€
Površina
60 m2 (3 775 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Centralno etažno plinsko,Klima uređaj
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
11.07.2024
ID
24219

Opis

Pula, Nova Veruda - prodaja stana, 60m2, na dobroj lokaciji!Grad Pula kao najveći grad Istarske županije, smješten na južnoj obali, slovi za jedan od najljepših gradova u Hrvatskoj, što zbog nevjerojatne lokacije nadomak prelijepe obale, obližnjih turističkih središta, bogate povijesne baštine koja seže 3000 g. u prošlost, ali i zbog činjenice da iako je turistički grad, nije sve podređeno isključivo turizmu, već i obiteljskom životu u gradu s odličnom infrastrukturom što ga čini jednim od rijetkih obalnih mjesta s balansom dinamične turističke sezone i mirnijeg cjelogodišnjeg iskustva.U naselju Nova Veruda, koje je jedno od novijih Pulskih naselja, smješten svega nekoliko stotina metara od obale, a kojeg krasi privatnost i intimnija atmosfera, svega 2 kilometra od centra grada nalazi se stambena zgrada u kojoj se prodaje potpuno namješten stan od 60m2.
Stan se nalazi na drugom katu zgrade, te se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, hodnika, dvije spavaće sobe, kupatila i zatvorenog balkona. Stanu pripada i spremište u podrumu, te vlastito parkirno mjesto.Stan je također opremljen klima uređajem i etažnim centralnim grijanjem na plin, te ima i provedenu infrastrukturu za optički internet.U neposrednoj blizini mora i obližnjih šetnica koje će posebno razveseliti one s ljubimcima, privatnosti naselja i nadomak svih sadržaja koje Pula nudi, ovaj stan je odlična prilika za sve one koji traže savršen obiteljski dom.
 
 
KONTAKT:
Mob: 095 595 8... Prikaži broj l E-mail: info@elite-nekretnine.hr
 
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.
 

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
ELITE ISTRA
Telefon 1
+ 385 51 444... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 551 ... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine