ISTRA, PULA - Prodaja ekskluzivnog trosobnog penthousea ! (PRILIKA)

Veli vrh, Pula, Pula, Hrvatska

300.000€

3 125 €/m2

Tip

Stan

Površina

96 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
300.000€
Površina
96 m2 (3 125 €/m2)
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
29.06.2024
ID
50541

Opis

ISTRA, PULA - Prodaja ekskluzivnog trosobnog penthousea na traženoj lokaciji ! (PRILIKA)
Pula je najveći grad i glavna luka Istarskog poluotoka smješten na južnom dijelu rta. Jedan je od najpopularnijih turističkih centara i kulturnih prizora. Njegovi povijesni atributi i karakteristike vidljive su na svakome uglu, ulici, crkvi i muzeju. No najvrjednija i najvažnija povijesna baština zasigurno je veličanstveni Amfiteatar poznat kao Koloseum iz 2. stoljeća. Grad se smjestio zaštićenom i dobro osiguranom zaljevu što je uvelike doprinijelo nevjerojatnom razvoju glavnih gospodarskih usmjerenja; brodska industrija i turizam.
Ovaj penthousea se lokacijski nalazi u prigradskom naselju Veli Vrh, na samo par minuta od centra Pule i Fažane što automatski ovu lokaciju čini iznimno traženom.Nekretnina se smjestila na drugom katu novogradnje ukupne veličine od 96m2 te se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonom, hodnika, tri spavaće sobe, dva kupatila, ostave u prizemlju zgrade te predivnom prostranom terasom sa roštiljem sa koje se pruža panoramski pogled na grad Pulu.Cijela nekretnina je potpuno luksuzno namještena te se takva i prodaje.
Uz penthouse budući vlasnik dobiva dva parking mjesta za svoje limene ljubimce.
DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:Agent: Nikola Baltić. ǀ Mob: 095 377 5... Prikaži broj ǀ E-mail: nikolabaltic0@gmail.com
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
Nikola Baltić
Mobilni telefon
+ 385 95 377 5... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine