Pula, Centar - prodaja stana, 62m2 u centru grada!

Centar, Pula, Pula, Hrvatska

259.500€

4 185 €/m2

Tip

Stan

Površina

62 m2

Struktura

3

Grijanje

Klima uređaj

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
259.500€
Površina
62 m2 (4 185 €/m2)
Grijanje
Klima uređaj
Ažuriran
05.08.2024
ID
30719

Opis

Pula, Centar - prodaja stana, 62m2 u centru grada!
Prodajemo vrhunski stan na samom rubu centra grada, u potpunosti namješten te kompletno renoviran 2010.g.
Sastoji se od dnevnog boravka i kuhinje/blagovaone otvorenog tipa, 2 spavaće sobe, 2 balkona (na istočnoj i zapadnoj strani), hodnika, ostave, kupatila i odvojenog wc-a.
Kod renovacije postavljena je nova PVC stolarija, nove instalacije struje i vode, klupice, parket 26mm te pločice sa dodatnom zvučnom i termo izolacijom.
Stan se prodaje s namještajem po mjeri i svim aparatima (ugradbena perilica suđa, ploča za kuhanje i pećnica, samostojeći frižider, perilica/sušilica rublja, TV, kvalitetna inverterska klima s dvije unutarnje jedinice) i dobro uhodanim poslom cjelogodišnjeg turističkog najma. Naime stan je kategoriziran kao apartman s 4 zvjezdice s izvrsnim recenzijama gostiju i višejezičnim opisima i profilima na vodećim prodajnim portalima za turistički najam i najam namijenjen digitalnim nomadima. Dakle prodaje se nekretnina s uhodanim poslovanjem.
Stan je također na vrhunskoj lokaciji u samom centru grada. Nalazi se u mirnoj ulici 500m od strogog centra grada. Samoposluga se nalazi 50m od zgrade, ljekarna 100m, te 2km udaljena od prvih plaža u Puli.
U potpunosti renoviran i namješten, te na odličnoj lokaciji, ovaj stan predstavlja vrhunsku priliku kao obiteljski dom u samom centru grada a opet u mirnijem i intimnijem dijelu, te također kao turistička investicija sa uhodanim poslom i odličnim recenzijama na stranicama za iznajmljivanje.
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.
 

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
ELITE ISTRA
Telefon 1
+ 385 51 444... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 551 ... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine