ISTRA, PULA, NOVA VERUDA - 2SS+DB stan s otvorenim pogledom

Pula, Nova Veruda, Pula, Hrvatska

168.000€

3 230 €/m2

Tip

Stan

Površina

52 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
168.000€
Površina
52 m2 (3 230 €/m2)
Kat
3
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
1500m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
28.09.2024
ID
47799

Opis

ISTRA, PULA, NOVA VERUDA - 2SS+DB stan smješten u zgradi novije gradnje na mirnoj i traženoj lokaciji.

Riječ je o kvalitetnom manjem obiteljskom stanu smještenom u jednom od najtraženijem dijelu grada Pule, poznatom kao Nova Veruda. Stan se nalazi na 3. katu zgrade novije gradnje sa svega nekoliko stambenih jedinica. Svojim budućim vlasnicima nudi priliku za sigurnim i mirnim obiteljskim domom, zatim priliku za vlastitom investicijom u turističke svrhe, kao priliku za siguran privatni kutak za boravak tijekom ljetnih mjeseci.

OPIS STANA;
Kvalitetan, te u potpunosti namješten stan, koji se sastoji od ukupnih 52,48m2 stambenoga prostora. Ulazom u stan dočekuje nas ulazni hodnik koji povezuje prostorije stana, a gdje se krije i manje spremište.
U nešto privatnijem dijelu stana, nalazi se spavaća soba s većim ugradbenim ormarom, te i komotno kupatilo s tuš kabinom. Drugi dio stana koncipiran je kao otvoreni prostor gdje se nalazi moderna kuhinja s blagovaonicom i spremištem, te komotan dnevni boravak.
Ono što ovaj prostor dodatno krasi jest pristup natkrivenom balkonu s PVC stolarijom, s kojega se proteže otvoreni i nesmetani pogled prema zelenilu kao i djelomičan pogled na more.
Uz dnevni boravak, smjestila se još jedna manja spavaća soba, idealna za najmlađe članove obitelji, a koju možete jednostavno prenamijeniti u veći walk-in ormar sukladno vlastitim potrebama.

Ono što moramo napomenuti jest, prozračnost i prirodna osvijetljenost s

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine