ISTRA, PULA, NOVA VERUDA - 2SS+DB stan na atraktivnoj lokaciji

Pula, Nova Veruda, Pula, Hrvatska

260.000€

4 000 €/m2

Tip

Stan

Površina

65 m2

Struktura

3

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
260.000€
Površina
65 m2 (4 000 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1500m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
27.06.2024
ID
49238

Opis

ISTRA, PULA, NOVA VERUDA - 2 SS+DB modern stan s impozantnom terasom, smješten na jednoj od najtraženijih lokacija u gradu Puli.

Predstavljamo Vam visoko kvalitetan moderan obiteljski stan smješten na jednoj od najtraženijih lokacija u gradu Puli, Novoj Verudi. Riječ je o stanu koji predstavlja idealnu priliku za toplim i sigurnim obiteljskim domom ili kao opciji investicije u turističke svrhe.

OPIS STANA:
Stan se nalazi na 1. katu manje zgrade od svega nekoliko stambenih jedinica. Stan je ukupne stambene površine od 65,55m2, prostor je kvalitetno organiziran i maksimalno iskorišten. Tako ulazom u stan smjestilo se manje predvorje koje nas vodi prema otvorenom prostoru gdje su se smjestili moderna kuhinja s blagovaonicom i komotan dnevni boravak. Cijeli je ovaj prostor osunčan dnevnom svjetlošću uz pomoć većih staklenih stijenka i pametnom orijentacijom stana.

Iz dnevnoga boravaka se proteže pristup prema većoj i komotnoj natkrivenoj terasi s koje se proteže otvoreni pogled prema zelenilu i ostatku naselja. Ono što je bitno za napomenuti kao je terasa stana fokusirana prema stražnjoj strani zgrade gdje nema prometa i cesta, što znači da dok boravite ovdje možete uživati u maksimalnome miru i privatnosti bez buke i prometa.

Stan se jednako tako nalazi od dvije spavaće sobe od kojih je jedna veća spavaće s pristupom prema istoj već spomenutoj terasi, dok je druga soba namijenjena najmlađim članovima obitelji ili može služiti kao ure

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine