ISTRA, PULA, ŠTINJAN - STAN 65m2, 2S+DB

Štinjan, Pula, Hrvatska

225.000€

3 461 €/m2

Tip

Stan

Površina

65 m2

Struktura

2.5

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.5
Cijena
225.000€
Površina
65 m2 (3 461 €/m2)
Kat
2
Udaljenost od mora
600m
Ažuriran
18.10.2023
ID
27109

Opis

Na prodaju je predivan stan u Štinjanu, slikovitom naselju smještenom tik uz Pulu. Ovaj kompletno opremljen stan prostire se na 65 četvornih metara te nudi ugodan i prostran životni prostor.
Po ulasku u stan, dočekuje vas prostrani hodnik koji vodi do ostalih prostorija. Na desnoj strani hodnika nalazi se moderna kuhinja s blagovaonicom, koja je idealna za pripremu ukusnih obroka i uživanje u zajedničkim obrocima. Na lijevoj strani hodnika nalazi se prostrani dnevni boravak, koji je dizajniran za udobnost i opuštanje. S velikim prozorima koji dopuštaju obilje prirodnog svjetla, ovaj prostor pruža ugodnu atmosferu za druženje s obitelji ili prijateljima.
Stan također ima dvije udobne spavaće sobe, idealne za odmor i privatnost. Svaka soba je dovoljno prostrana za smještaj kreveta i garderobnog ormara te je osvijetljena prirodnim svjetlom. Tu je i moderno uređeno kupatilo s WC-om, opremljeno svim potrebnim sadržajima za udobnost i praktičnost.
Jedan od posebnih dodataka ovog stana je balkon koji pruža prekrasan pogled na okolni krajolik. To je savršeno mjesto za opuštanje uz šalicu kave ili čitanje omiljene knjige na svježem zraku.
Uz stan dolazi i natkriveno parking mjesto, što vam omogućuje sigurno i praktično parkiranje vašeg vozila.
Štinjan je mirno naselje s prekrasnom prirodom i blizinom mora, što pruža idealno okruženje za opuštajući život. Udaljen samo nekoliko minuta vožnje od Pule, stan ima sve potrebne sadržaje na dohvat

Kontakt info

Mondo Nekretnine
Kontakt osoba
Mondo Nekretnine
Telefon 1
+ 385 98 441... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 97 651 ... Prikaži broj
Adresa
Ulica Vidikovac - Via Vidikovac 37
Pula, Hrvatska

Kontakt forma