ISTRA, PULA - Prekrasan stan sa pogledom na more u centru grada

Pula, Centar, Pula, Hrvatska

146.000€

2 920 €/m2

Tip

Stan

Površina

50 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
146.000€
Površina
50 m2 (2 920 €/m2)
Kat
3
Grijanje
Grijalice i radijatori na struju
Udaljenost od mora
250m
Ažuriran
02.10.2024
ID
63833

Opis

ISTRA, PULA - Prekrasan stan sa pogledom na more u centru grada

Pula, smještena na južnom dijelu Istre, poznata je po svojoj bogatoj povijesti, prekrasnim plažama i živopisnom mediteranskom ugođaju. Ovaj grad nudi savršenu kombinaciju povijesnih znamenitosti, poput rimskog amfiteatra i drugih antičkih ostataka, te suvremenih sadržaja koji omogućuju ugodan život. S bogatom kulturnom ponudom, raznovrsnim restoranima i događanjima tijekom cijele godine, Pula privlači posjetitelje i stanovnike koji uživaju u dinamičnom životnom stilu.

Na prodaju je prekrasan stan smješten u jednom od najprivlačnijih dijelova Pule, gdje se spajaju povijesna baština i suvremeni način života. Kraj, poznat po blizini rimskog amfiteatra i drugih kulturnih znamenitosti, odiše autentičnim mediteranskim šarmom. Zelenilo i pogled na Jadransko more stvaraju opuštajuću atmosferu, a dostupnost trgovina, restorana i drugih ključnih sadržaja čini ga idealnim mjestom za život.

Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, jedne sobe, kupatila i hodnika. Uz to, postoji potencijal za dodatno proširivanje prostora ili otvaranje balkona, što ga čini još privlačnijim. Iako se nalazi u centru grada, buka ne dopire u stan, a do njega je moguće doći s četiri različite strane. Dio stana orijentiran je prema mirnom unutrašnjem dvorištu, dok dnevni boravak nudi prekrasan pogled na more.

Samo tri minute pješice dijele od dućana, restorana, au

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine