ISTRA, PULA Novogradnja u centru grada!

Pula, Centar, Pula, Hrvatska

274.162€

3 755 €/m2

Tip

Stan

Površina

73 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
274.162€
Površina
73 m2 (3 755 €/m2)
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
3000m
Ažuriran
03.07.2024
ID
53438

Opis

ISTRA, PULA Novogradnja u centru grada!

Povijesni centar Pule ili Stari grad Pula čini zaštićenu urbanističku cjelinu koja obuhvaća najjužu gradsku jezgru Pule, tj. područje centralnog gradskog brežuljka Kaštela. Granice povijesnoga centra podudaraju se s granicama grada do sredine 19. stoljeća i obuhvaćaju područje unutar nekadašnjih gradskih bedema. U Registru spomenika kulture područje obuhvata nešto je šire i obuhvaća prostor omeđen sljedećim ulicama: Rivom, Flaciusovom, Dobrilinom i Laginjinom ulicom, Portaratom, Giardinima, Istarskom ulicom, Nimfejom, Flavijevskom ulicom, te Ulicom starih statuta.

Upravo u centru grada nalazi se ova manja zgrada sa svega 5 stambenih jedinica. Udaljena je od gradske tržnice svega 400m, na frekventnom je mjestu te se svi sadržaji bitni za život nalaze u neposrednoj blizini. Sastoji se od jednog stana u prizemlju te po dva stana na prvom i drugom katu.

Predmetna nekretnina nalazi se u na prvom katu te se sastoji od ulaznog prostora, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, dvije veće spavaće sobe te jedne dječije sobe, kupaonice, wc-a te natkrivene terase. Stanu pripadaju i dva parkirna mjesta ispred zgrade. Svaki je stan opremljen vrhunskim podnim oblogama i stolarijom te inverter klima uređajima.

Za sve dodatne informacije te razgledavanje nekretnine, kontaktirajte svog agenta!

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
https://www.dux-nek

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine