ISTRA, PULA, CENTAR - Gospodski stan smješten u austrougarkoj vili

Pula, Centar, Pula, Hrvatska

364.000€

4 789 €/m2

Tip

Stan

Površina

76 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
364.000€
Površina
76 m2 (4 789 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
300m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.07.2024
ID
49296

Opis

ISTRA, PULA, CENTAR - Gospodski stan smješten u čarobnoj i atraktivnoj austrougarskoj vili povijesnoga značaja.

Ponosno Vam predstavljamo ovaj visoko kvalitetan i rijedak gospodski stan smješten u arhitektonsko-urbanističkoj krasotici izgrađenoj početkom prošlog stoljeća. Vila je građena u prepoznatljivom secesijskom stilu s obiljem arhitektonskih dekoracija, smještena na samoj obali grada Pule, nadomak centra i impozantnog rimskog Amfiteatra.

Čudesno zidanje koje nakon toliko vremena i danas privlači pozornost, zaštićeni je spomenik kulture prve kategorije. Tako se na ovoj lokaciji nalaze tri vile građene jedna do druge, s atraktivnim pročeljem. U vili u kojoj se stan i nalazi, stanovali su većinom pripadnici tadašnje elite. Riječ je o povijesno značajnoj građevini, gdje su stanovali samo najizabraniji, a stanari su bili prije svega austrougarski časnici, te su se kroz povijest ovdje kretale i obitavale mnoge poznate i značajne ličnosti.

OPIS STANA:
Riječ je o visoko kvalitetnom stanu koji odiše gotovo jednakom razinom luksuza kao i to vrijeme kada je izrađen i sam objekt, s napomenom kako je stan danas prilagođen i višim zahtjevima života modernoga čovjeka. Smješten je na prvome katu vile, te ga krasi predivan pogled na more i uređen park, a ukupne je stambene površine 76.42 m2.

Ulazom u stan pristupa se hodniku većih dimenzija koji spaja sve prostorije stana. Visoki stropovi odaju na prozračnosti prostorija, dok glomazni z

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine