ISTRA, ŠTINJAN - GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠE IDEALNO ZA INVESTITORE

Pula, Štinjan, Pula, Hrvatska

179.140€

174 €/m2

Tip

Plac

Površina

1025 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
179.140€
Površina
1025 m2 (174 €/m2)
Udaljenost od mora
1500m
Ažuriran
28.09.2024
ID
63835

Opis

ISTRA, ŠTINJAN - GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠE IDEALNO ZA INVESTITORE

Prekrasno manje naselje nadomak grada Pule, koje privlači veliku pažnju s obzirom na ono što može ponuditi. Od prirodnih uređih plaža, brojnih restorana, caffe-barova, mirnog okruženja, dugih šetnjica uz more, koje spajaju kamp Puntiželu, Štinjan, Vladbandon, Fažanu i Peroj. Šetnjicu dnevno posjećuje veliki broj ljudi, koji uživaju u mnogim ljepotama ovoga kraja, poput zelenih livada, pogleda prema otočju Brijuni i otvorenome moru, restorana i beach-barova koji su se smjestili uz same plaže, biciklističkim stazama i brojnim drugim sadržajem poput igrališta i adrenalinskih sportova.

Štinjan polako ali sigurno postaje nova utopija, idealna lokacija za sve one koji traže mirno mjesto za gradnju obiteljske kuće ili kao idealnu lokaciju za investiciju u turističke svrhe. Nadomak je grada Pule koa i sve najbitnije infrastrukture. Uređene plaže, a kojih ima i više nego dovoljno, očarati će vas sa svojim pogledom prema Brijunima i svježem i čistome moru.

OPIS ZEMLJIŠTA:
Riječ je o zemljištu koje se sastoji od sveukupno 1025m2, smješteno je ne rubnome dijelu građevinske zone ovoga kraja što osigurava maksimalan mir i privatnost. Zemljište je fokusirano tako prema moru, gdje se počinju prostirat maslinici i mediteranska šuma, što znači kako zemljište nudi poseban pogled na more.

Uz zemljište se nalazi sve potrebna infrastruktura voda, struja, internet (optički kabe

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine