ISTRA, ŠTINJAN Atraktivna vila za odmor!

Pula, Štinjan, Pula, Hrvatska

780.000€

4 333 €/m2

Tip

Kuća

Površina

180 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
780.000€
Površina
180 m2 (4 333 €/m2)
Površina placa
181
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
850m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.09.2024
ID
47682

Opis

ISTRA, ŠTINJAN Atraktivna villa za odmor!

Štinjan se smjestio na jugozapadnom kraju Istre i nadomak Pule, na brežuljcima i valama iznad sjeverne obale Pulskog zaljeva. U rimsko doba je bio poznat kao „Astiniaum“. U Štinjanu posjetite župnu crkvu sa zvonikom Sv. Margarite, spomenik žrtvama fašizma, ulicu koja se zove „Šaliž“, brežuljak Turulu, utvrdu Cristo na poluotoku Proština te u zaljevu Žunac i rtu Guc ostatke antičkog kupališta s mozaičnim podom i ostatke velike valjaonice vune. Malo i mirno turističko naselje razvilo se 700 m od središnje plaže okružene borovom šumom, pa Štinjan preporučujemo za obiteljski odmor.

Upravo u Štinjanu se nalazi ova prekrasna obiteljska kuća. Smještena je na mirnoj lokaciji, stambene je površine 180m2 te se proteže kroz prizemlje i prvi kat. Prizemlje kuće sadrži dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, jednu spavaću sobu, vešeraj te kupaonicu. Unutarnjim stubištem dolazimo na prvi kat gdje se nalaze tri spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, te zajednička kupaonica i terasa.
Prekrasno uređena i održavana okućnica sadrži parking za dva automobila, zelenu površinu te bazen veličine 6x3 sa sunčalištem. Kraj bazena nalazi se "chill zona" sa lijepo uređenom konobom koju krasi kamin.

Nekretnina je kategorizirana sa 4 zvjezdice te se kao takva uspješno iznajmljuje u turističke svrhe i time osigurava povrat investicije budućim vlasnicima.

Poštovani klijenti, ag

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine