ISTRA, PULA - Kvalitetna obiteljska apartmanska kuća na atraktivnoj lokaciji

Pula, Nova Veruda, Pula, Hrvatska

780.000€

1 950 €/m2

Tip

Kuća

Površina

400 m2

Struktura

5+

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
780.000€
Površina
400 m2 (1 950 €/m2)
Površina placa
243
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1500m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
09.07.2024
ID
54698

Opis

ISTRA, PULA, NOVA VERUDA - Visoko kvalitetna obiteljska kuća smještena na jednoj od najtraženijih lokacija grada Pule - Novoj Verudi, koja se sastoji od sveukupno 3 stambene jedinice.

Ponosno predstavljamo ovu visoko kvalitetnu i izvrsno održavanu privatnu obiteljsku kuću smještenu na jednoj od najtraženijih i luksuznijih dijelova grada Pule. Riječ je o obiteljskoj kući koja se sastoji od sveukupno 3 stambene jedinice, a koja se nalazi na jednoj od najtraženijih lokacija grada poznatoj kao Nova Veruda. Kuća je oduvijek bila korištena isključivo za privatne potrebe obitelji, a novim vlasnicima nudi razne mogućnosti od dugoročnog najma, turističke rente sa sigurnim povratom na uloženo.

Od početka gradnje korišteni su najkvalitetniji materijali, namještena je sa stilom i ciljem maksimalnog komfora koji priliči pravoj obiteljskoj kući. Vlasnici kuću održavaju izuzetno uredno i kvalitetno, pa je kao takva spremna za useljenje ili iznajmljivanje u turističke svrhe.

Zaputite se s nama u ovu rijetku i vrijednu priliku.

OPIS NEKRETNINE:

Riječ je o kući koja se sastoji od sveukupno 400m2 stambenoga prostora, svaki je kvadrat kuće maksimalno iskorišten kako bi se osigurao maksimalan komfor i kako bi svaka prostorija ispunila svoju zacrtanu ulogu. Tako svaki stan posjeduje svoju privatnost i privatni pristup neovisan od drugih stambenih jedinica. Kuća se dijeli na četiri etaže: podrum, prizemlje, prvi kat i drugi kat.

Tako se u podrumskom

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine