ISTRA, PULA - Obiteljka kuća na mirnoj lokaciji Pule

Pula, Monteserpo - Komunal, Pula, Hrvatska

470.000€

3 405 €/m2

Tip

Kuća

Površina

138 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
470.000€
Površina
138 m2 (3 405 €/m2)
Površina placa
602
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
4000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.10.2024
ID
41800

Opis

ISTRA, PULA - Obiteljska prizemnica smještena u manjem naselju nadomak centra grada Pule i plaža

Ova kvalitetna obiteljska prizemnica smjestila se na mirnoj i privatnoj lokaciji okružena obiteljskim kućama svega 4 km od centra grada Pule i 2 km od Pulske zaobilaznice nudi sve ono što je potrebno za miran i siguran obiteljski život ili idealnu opciju investicije u turističke svrhe. Smještena na većoj privatnoj parceli nudi maksimalnu razinu privatnosti i mira.

Kompletan popratni sadržaj od trgovina, restorana, škola, redovnih autobusnih linija nalaze se u neposrednoj blizini kuće.

OPIS NEKRETNINE;
Tako se na parceli od ukupnih 602m2 smjestila ova komotna obiteljska kuća od 138m2 stambenoga prostora, a koja se sastoji od ulaznog predvorja koje odvaja privatni prostor od prostora za dnevni život. Tako se u privatnome dijelu nalazi master spavaća soba s vlastitom kupaonicom, zatim dvije dodatne spavaće sobe od kojih je jedna manje kvadrature, zatim i dodatna kupaonica kao i dodatni gostinjski toalet.

Prostor za dnevni život koncipiran je kao open space prostor u kojemu se smjestio dnevni boravak s kaminom, blagovaona i kuhinja. Ono što ovaj predio kuće čini dodatno ugodnijim jest pristup većoj vanjskoj natkrivenoj terasi s koje se proteže otvoreni pogled prema gradu i blago brdovitom predjelu grada Pule. Jednako tako uz dnevni boravak se nalazi dodatni odvojeni prostor koji može poslužiti kao konoba, prostor za zabavu i opuštanje s prijate

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine