Pula - kuća za adaptaciju na atraktivnoj lokaciji!

Centar, Pula, Pula, Hrvatska

440.000€

808 €/m2

Tip

Kuća

Površina

544 m2

Struktura

1

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
1
Cijena
440.000€
Površina
544 m2 (808 €/m2)
Ažuriran
30.06.2024
ID
13336

Opis

Pula - Kuća sa projektom hostela, za adaptaciju, 544 m2, odlična lokacija i nekretnina za investiciju!
 
Pula, luka i najveći grad Istre. Leži u jugozapadnom dijelu istarskog poluotoka, na obali dobro zaštićena zaljeva. Od mnogobrojnih sačuvanih spomenika iz rimskoga doba ističu se slavoluk Sergijevaca, bogate arhitektonske i reljefne dekoracije, te Augustov hram s početka I. st., po veličini šesti očuvani amfiteatar na svijetu, te Herkulova i Dvojna vrata.
Prodaje se stara kuća sa projektom hostela u blizini centra Pule. Nekretnina se trenutačno sastoji samo od prizemlja veličine 272 m2. Stara je oko 200 godina i ima svoju povijest, te joj je potrebna adaptacija. Predviđeni projekt za kuću je hostel sa 9 smještajnih jedinica. Po projekt hostel bi se sastojao od prizemlja i prvog kata, te bi imao izlaz na krov. Prizemlje po projektu bi imalo recepciju, 4 spavaće sobe sa 3 kreveta i svojim WC-om i kupatilom, ured, zajednički muški i ženski WC, praonicu, spremište, kotlovnicu i stepenište. Prvi kat bi se sastojao od stepeništa, zajedničkog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, 4 spavaće sobe sa 3 kreveta i 1 soba sa 2 kreveta i hodnikom, svaka soba imala bi svoj WC i kupatilo.
Svojom lokacijom i projektom, ova nekretnina je odlična prilika za one koji se žele baviti turističkom djelatnošću.
 
 
DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:Agent: Nikola B. ǀ Mob: 095 377 5... Prikaži broj ǀ E-mail: nikolabaltic0@gmail.com
 
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
Nikola Baltić
Mobilni telefon
+ 385 95 377 5... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine