Istra: Raskošna nova vila s pogledom na more

Pula, Pula, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

325 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
1€
Površina
325 m2 (0 €/m2)
Udaljenost od mora
5000m
Ažuriran
21.09.2024
ID
47717

Opis

Istra: Raskošna nova vila s pogledom na more

Otkrijte raskoš Istre u ovoj novoplaniranoj vili, smještenoj blizu Pule u mirnoj ljepoti tipičnog istarskog gradića. Ovaj dom, čiji je početak gradnje zakazan za kraj 2022., svetište je luksuza i elegancije, dizajnirano da obuhvati bit istarske baštine spojene s suvremenom arhitekturom.

Prostirući se na dvije etaže, vila nudi prostranu stambenu površinu na prizemlju, integrirajući moderno opremljenu kuhinju koja vodi do velike terase i bujnog vrta, savršenog za miran vanjski život. Smještaj uključuje dvije spavaće sobe, sofisticiranu kupaonicu, gostinjski WC i praonicu, osiguravajući da je svaka potreba zadovoljena s milošću i stilom.

Uspon na prvi kat otkriva još dvije spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, uz luksuznu saunu i tuš sobu. Ističe se prostrana terasa s prostorom za odmor, koja nudi širok pogled na Nacionalni park Brioni, azurno more i bujne krajolike vinograda i maslinika.

U srcu vrta nalazi se slikoviti bazen okružen sunčalištem, pružajući idilično utočište. Dodatno, dva parkirna mjesta osiguravaju praktičnost i sigurnost.

Budući stanari imaju jedinstvenu priliku prilagoditi svoj životni prostor, birajući između raznih materijala, namještaja i opreme kako bi odražavali svoj osobni ukus i stil.

Odražavajući suvremenu istarsku arhitekturu, vile karakteriziraju prozori u punoj visini prostorija koji se besprijekorno spajaju s tradicionalnim elementima poput

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma