Istra: Nova gradnja luksuzne vile s pogledom na more

Pula, Pula, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

453 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
1€
Površina
453 m2 (0 €/m2)
Udaljenost od mora
10000m
Ažuriran
08.07.2024
ID
47385

Opis

Istra: Nova gradnja luksuzne vile s pogledom na more

U mirnom istarskom gradiću, nedaleko od Pule, započinje projekt izgradnje nove luksuzne vile koja obećava idilično utočište s očaravajućim pogledom na more. S početkom gradnje zakazanim za kraj 2022., ova vila predstavlja vrhunac modernog istarskog života, spajajući tradicionalne elemente s suvremenim dizajnom.

Prizemlje vile dizajnirano je za besprijekorno unutarnje-vanjsko stanovanje, uključujući prostrani dnevni boravak i kuhinju koji se otvaraju prema natkrivenoj terasi s prostorom za odmor i vrtom. Ova razina također uključuje spavaću sobu s kupaonicom u sklopu, saunu za ultimativnu relaksaciju, gostinjski WC i praonicu rublja za praktičnost.

Na prvom katu nalaze se tri spavaće sobe, dvije kupaonice i prostrana natkrivena terasa s prostorom za opuštanje. Glavna spavaća soba nudi luksuz izravnog pristupa vrtu. S terase se pruža panoramski pogled na Nacionalni park Brijuni, Jadransko more i bujnu lokalnu pejzažnu sliku vinograda i maslinika.

Vrt vile sadržavat će bazen okružen prostorom za sunčanje, osiguravajući privatni odmor i opuštanje. Dodatno, na stražnjem dijelu imanja bit će dostupna dva parkirna mjesta, što dodaje praktičnosti.

Budući vlasnici imat će priliku personalizirati svoj prostor, s opcijama za odabir materijala, namještaja i opreme prema svojim preferencijama, osiguravajući jedinstveno iskustvo stanovanja.

Odražavajući modernu istarsku arhitekturu, o

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma