Istra - Elegantna nova vila s pogledom na Brijunske otoke

Pula, Pula, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

310 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
1€
Površina
310 m2 (0 €/m2)
Udaljenost od mora
10000m
Ažuriran
03.07.2024
ID
47384

Opis

Istra - Elegantna nova vila s pogledom na Brijunske otoke

Uronite u čarobnu atmosferu Istre s novoplaniranom vilom koja se može pohvaliti slikovitom lokacijom u blizini Pule. Ovaj arhitektonski dragulj počinje s gradnjom krajem 2022., nudeći besprijekornu kombinaciju tradicionalnog šarma i modernog estetskog izgleda.

Prostirući se na dvije razine, vila sadrži prostrani prizemlje koje integrira sofisticirani dnevni boravak s kuhinjom, otvarajući se prema opsežnoj terasi i bujnom vrtu, idealnom za opuštene trenutke na otvorenom. Raspored uključuje dvije ugodne spavaće sobe, stilsku kupaonicu, gostinjski WC i prostoriju za pranje rublja, osiguravajući funkcionalne životne prostore.

Na prvom katu nalaze se još dvije spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, uz luksuznu saunu i prostor za tuširanje, vodeći do prostrane terase koja prikazuje salon postavljen pred prekrasnom kuliso Brijunskog nacionalnog parka, Jadranskog mora i bujnih lokalnih vinograda i maslinika.

Istaknuta značajka ovog boravišta je vanjski bazen, okružen sunčalištem za krajnje opuštanje, dopunjen s dva parkirna mjesta.

Budućim vlasnicima pruža se fleksibilnost u prilagodbi unutarnjih završetaka, namještaja i opreme prema vlastitim preferencijama, obećavajući doista personalizirano iskustvo življenja.

Dizajnirana da odražava suštinu suvremene istarske arhitekture, ova vila sadrži prostrane prozore koji se besprijekorno integriraju s regionalnim arhitektonskim e

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma