Istra: Ekskluzivna vila uz more s pogledom na Brijune

Pula, Pula, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

324 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
1€
Površina
324 m2 (0 €/m2)
Udaljenost od mora
800m
Ažuriran
30.09.2024
ID
47386

Opis

Istra: Ekskluzivna vila uz more s pogledom na Brijune

Otkrijte vrhunac elegancije i modernog dizajna s ovom ekskluzivnom vilom uz more, idealno smještenom da nudi zadivljujuće poglede na more i otoke Brijune. Spajajući suvremeni dizajn s tradicionalnom istarskom arhitekturom, ova nekretnina stoji kao svjedočanstvo luksuznog življenja u skladu s prirodom.

Izrađena koristeći najfinije lokalne materijale i ukrašena dizajnerskim namještajem, ova vila proteže se na dva nivoa profinjenog životnog prostora. Prizemlje predstavlja dvije prostrane spavaće sobe koje dijele kupaonicu, svaka s izlazom na bujnu baštu s prostorom za sunčanje, uz saunu s tušem i sofisticiranu vinsku sobu. Vrt, oaza mediteranske flore uključujući masline i limunove drveće, sadrži ležaljku i natkriveni prostor za objedovanje na otvorenom.

Mezanin nivo domaćin je prostrane spavaće sobe s vlastitom kupaonicom i garderobom, dok gornji kat ima impresivan dnevni boravak i kuhinju. Prostrani stakleni zidovi dnevnog boravka okviruju panoramske poglede, vodeći na terasu koja se proteže cijelom dužinom vile. Ovdje, beskonačni bazen i potpuno opremljena vanjska kuhinja stvaraju oazu opuštanja i zabave. Dodatna spavaća soba s vlastitom kupaonicom i garderobom dovršava prvi kat.

Osiguravajući privatnost i sigurnost, nekretnina je potpuno ograđena, sadrži dva vanjska parkirna mjesta i sveobuhvatan sustav video nadzora.

Vila obuhvaća ukupnu izgrađenu površinu od 270m², s 19

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma