Istra, Pula - dvije samostojeće prizemnice s bazenom, okućnica 548m2 Na a...

Veli vrh, Pula, Pula, Hrvatska

595.000€

3 718 €/m2

Tip

Kuća

Površina

160 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
595.000€
Površina
160 m2 (3 718 €/m2)
Grijanje
Centralno etažno električno grijanje,Kamin,Klima
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
30.07.2024
ID
46926

Opis

Istra, Pula - dvije samostojeće prizemnice s bazenom, okućnica 548m2
Na atraktivnoj lokaciji u mirnom dijelu Pule na udaljenosti tek 5 minuta vožnje do predivnih plaža Fažane, nalaze se ove dvije samostojeće prizemnice sa zajedničkim bazenom (31m2) sa sistemom elektrolize (slana voda), na predivno uređenoj okućnici...
Obje kuće su atraktivno uređene i namještene i kao takve se zajedno prodaju.
Prva prizemnica stambeno ima 90m2, sadrži: prostran hodnik, tri spavaće sobe, kupaonicu te kuhinju s blagovaonom i dnevnim boravkom iz kojega se izlazi na veliku natkrivenu terasu s pogledom na okružen zelenilom kamin. Iz blagovaonice se izlazi na bazen i popločenu plažu, ležaljke, vanjski tuš.U kući su postavljena 3 klima uređaja, moguće je grijanje na drva zbog postojeće peći - kamina i dimnjaka na kući, a provedena je i prva faza centralnog grijanja.Kuća ima kompletnu dokumentaciju i plaćene komunalije za podizanje kata ukoliko bi novi vlasnik to poželio.
Druga prizemnica nalazi se malo dalje, iza, a od prednje kuće dijeli ju popločana plaža i bazen.Ona ima 50m2 stambenog prostora i sadrži: kuhinju s blagovaonom i dnevnim boravkom, kupaonicu i dvije spavaće sobe od kojih se iz jedne može izaći na bazen i sunčalište.I u ovoj kući postavljen je klima inverter uređaj, a moguće se grijati i na peć-kamin zbog postojećeg dimnjaka na kući.Ispred kuće je lijepo osmišljen prostor za druženje s konobom i kuhinjom od 26m2, s velikim kaminom.
Obje kuće imaju urednu dokumentaciju. Primjera radi, ovo je izvrsna prilika za život i boravak u jednoj kući, a istovremeno investicija u turistički najam druge kuće koja je i do sada bila uspješno popunjena više od šest mjeseci godišnje.
Obratite nam se za razgled, stojimo na raspolaganju!
Direktan kontakt s agentom:Jadranka K. ǀ Mob: 091 250 2... Prikaži broj ǀ E-mail:jadranka.elite@gmail.com
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.
 

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
J K
Mobilni telefon
+ 385 95 595 ... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine