PRIVLAKA, ZADAR - S2 Luksuzna novogradnja u 1. redu do mora

Privlaka, Privlaka, Privlaka, Hrvatska

405.450€

5 631 €/m2

Tip

Stan

Površina

72 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
405.450€
Površina
72 m2 (5 631 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
19.09.2024
ID
63514

Opis

PRIVLAKA, ZADAR - S2 Luksuzna novogradnja u 1. redu do mora

Predstavljamo vam novi projekt luksuzne novogradnje u poznatom turističkom odredištu - Privlaci, kraj Zadra.
Privlaka je smještena na prostranom pješčanom poluotoku, u blizini Zadra i kraljevskog Nina, od Nina je udaljena 2 km od grada Zadra 18km, nacionalni park Paklenica je udaljen 30km a Park prirode Velebit 50km. Zračna luka kao i trajekntna je udaljena 30 km.
Mjesto Privlaka nudi sve potrebno za život; crkva, škola, pošta,banka,vrtić, restorani, ljekarna,trgovine te javni prijevoz.
Uz to, zbog svoga plitkog mora sezona kupanja je u ovom mjestu duža negoli na većini drugih odredišta na Jadranskom moru.

Zgrada se nalazi u 1. redu do mora na zapadnoj strani Privlake te je smještena uz predivnu obalnu šetnicu dugu čak 8 km. Iz svih stanova pružati će se izvanredan panoramski pogled na more, otoke i očaravajući zalazak sunca koji je na ovoj lokaciji, uistinu poseban doživljaj. Također, radi se o mirnoj lokaciji koja je okružena modernom i luksuznom novogradnjom što itekako podiže vizuru ovog dijela Privlake.
Projekt dvije stambene zgrade, svaka s ukupno 9 stambenih jedinica raspoređenih na ukupno 3 etaže nalazi se u 1. redu do mora te u neposrednoj blizini centra mjesta i svih sadržaja koji su potrebni za upotpunjen boravak ili odmor.

Stan u prizemlju se sastoji od prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, spavaće sobe, kupaonice, lođe, terase, vrta i jednog p

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine