ZADAR, PRIVLAKA - Vaša vila iz snova: pogled na more, jacuzzi na krovu i samo

Privlaka, Privlaka, Privlaka, Hrvatska

581.400€

3 800 €/m2

Tip

Kuća

Površina

153 m2

Struktura

7

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
581.400€
Površina
153 m2 (3 800 €/m2)
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
100m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.10.2024
ID
64196

Opis

ZADAR, PRIVLAKA - Vaša vila iz snova: pogled na more, jacuzzi na krovu i samo 100 m do plaže ! R2

Sanjate o mjestu gdje se luksuz i blizina mora spajaju u savršenom skladu? Ova predivna vila, smještena u ekskluzivnoj zgradi s restoranom, samo 100 metara od obale, pruža sve što vam je potrebno za nezaboravan bijeg ili vrhunsku investiciju. Svaka vila ima privatnu krovnu terasu s bazenom i jacuzzijem, s kojih se pruža spektakularan pogled na more. Zamislite opuštanje na krovu, dok uživate u pogledu na beskrajno plavetnilo i osluškujete valove koji miluju obalu.

Vila R2 , neto površine 153,45 m2, prostire se na prvom i drugom katu, s privatnim usponom do krovne terase. S četiri prostrane spavaće sobe i tri elegantne kupaonice, vila nudi savršenu kombinaciju prostora i luksuza. Na prvom katu smještena je glavna spavaća soba, kupaonica, prostrani dnevni boravak i moderna kuhinja sa izlazom na balkon – idealno mjesto za uživanje u jutarnjoj kavi uz svjež morski zrak.

Na drugom katu nalaze se tri spavaće sobe – jedna s vlastitim balkonom i privatnom kupaonicom, dok preostale dvije dijele zajednički balkon. Uz to, ovaj kat nudi još jednu dodatnu kupaonicu, osiguravajući maksimalnu udobnost za sve članove obitelji ili goste.

Stepenice vode do vrhunske krovne terase – oaze mira s bazenom i jacuzzijem, gdje svaki trenutak postaje čisto opuštanje uz očaravajući pogled na more. Vila je potpuno klimatizirana, s centralnim grijanjem i osiguran

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine