Stan/Apartman Poreč, 88,54m2

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

275.000€

3 125 €/m2

Tip

Stan

Površina

88 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
275.000€
Površina
88 m2 (3 125 €/m2)
Kat
2
Ažuriran
07.08.2024
ID
40608

Opis

Poreč, fantastičan trosoban stan na drugom katu!

U Poreču na najtraženijoj lokaciji blizu mora prodaje se ovaj fantastičan stan.
Ovaj stan se nalazi na drugom katu zgrade, pružajući miran i privatni dom. Ulazak u stan vodi vas u prostrani dnevni boravak koji je središnji prostor za okupljanje i opuštanje. Veliki prozori u dnevnom boravku osiguravaju obilje prirodne svjetlosti i pružaju ugodnu atmosferu.

Kuhinja, povezana s dnevnim boravkom, moderno je opremljena sa svim potrebnim aparatima i prostorom za pripremu hrane. Blagovaonica, koja se može nalaziti u sklopu dnevnog boravka ili odvojeno, stvara prostor za zajedničke obroke obitelji ili druženje s prijateljima.

Stan ima ukupno tri spavaće sobe, od kojih svaka pruža privatnost i udobnost. Sadrži jednu kupaonu i wc.
Balkon ili terasa povezana s dnevnim boravkom može pružiti prostor za opuštanje na otvorenom, uz kavu ujutro ili večernje uživanje u svježem zraku.
Obzirom na kvalitetu gradnje cijele zgrade i debljini izolacije stan se grije na klima uređaje i na norveške radijatore. Stan ima dimnjak tako da si budući vlasnici mogu ugraditi peć na pelete ili drva.

Ovaj trosoban stan na drugom katu idealan je za obiteljski život ili za one koji cijene prostrane i svijetle prostore. Njegova praktična raspodjela prostora omogućuje funkcionalnost i udobnost, dok prostrani dnevni boravak dodaje dojam otvorenosti i udobnosti u svakodnevnom životu.

ID KOD AGENCIJE: 1031-800

DIAMOND REAL

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine