ISTRA, POREČ - Stan u novogradnji na odličnoj lokaciji, blizina mora i grada

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

345.000€

3 791 €/m2

Tip

Stan

Površina

91 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
345.000€
Površina
91 m2 (3 791 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Podno grijanje
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1200m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
31.07.2024
ID
52195

Opis

ISTRA, POREČ - Stan u novogradnji na 1. katu, blizina mora i grada

Grad Poreč, jedan od najljepših bisera Jadranskog mora, smjestio se na zapadnoj obali Istre. Na relativno malom poluotočnom prostoru na kojemu je grad iznikao i danas su jasno vidljivi tragovi susreta slavenskog, romanskog i germanskog svijeta, koji ujedno svjedoče o mnogobrojnosti promjena – političkih, društvenih i etničkih – što ih je ovaj istarski gradić doživio u povijesti. Povijest Poreča povijest je stalnih promjena, kretanja i previranja, nestalnosti naroda, uzleta i padova, u kojoj se kao konstanta javlja povijest novih početaka. Ovaj grad neprestano otkriva tragove života mnogih civilizacija i kultura koje su izgradile njegov urbani i povijesni identitet.

Smješten na odličnoj i mirnoj lokaciji u Poreču, ovaj prekrasan stan nudi idealnu kombinaciju udobnosti i praktičnosti. Na samo nekoliko minuta udaljenosti do mora i prvih plaža, te s brzim pristupom centru grada i svim potrebnim sadržajima (restorani, trgovine, škola, vrtić), ovaj stan predstavlja savršen dom za opuštanje i uživanje u mediteranskom načinu života.

Stan se nalazi u manjoj stambenoj zgradi koja se sastoji od samo pet stambenih jedinica, što pruža dodatnu privatnost i osjećaj ekskluzivnosti.
Stan C, smješten na prvom katu, prostire se na ukupnoj površini od 91,08 m2. Sastoji se od hodnika, kupaone, dvije prostrane spavaće sobe od kojih jedna posjeduje privatnu kupaonu, kuhinje te dnevn

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine