ISTRA, POREČ, OKOLICA - Stan na prvom katu s pogledom na prirodu

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

217.000€

3 144 €/m2

Tip

Stan

Površina

69 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
217.000€
Površina
69 m2 (3 144 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Podno grijanje
Udaljenost od mora
10000m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
01.08.2024
ID
33397

Opis

ISTRA, POREČ, OKOLICA - Stan na prvom katu i pogledom na prirodu

U ponudi imamo stan na prvom katu stambene zgrade, smještene na izuzetno mirnom i idiličnom području. Ova nekretnina savršeno kombinira udoban i kvalitetan život s izvanrednim potencijalom za investiciju.

Stan je vrlo prostran i funkcionalno dizajniran, s ukupnom površinom od 69 m2. Sastoji se od svijetlog dnevnog boravka, praktične blagovaonice, kuhinje, elegantne kupaonice te dvije udobne spavaće sobe. Stan također ima terasu od 10.90 m2 s prekrasnim pogledom na prirodu, idealnom za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem opuštanju.

Osigurano parkirno mjesto ispred zgrade olakšava svakodnevni život, dok moderni sustav grijanja putem klima uređaja, koji istovremeno služe i za hlađenje, te podno grijanje na struju, osiguravaju ugodnu temperaturu tijekom cijele godine.
Stambena zgrada s ukupno pet stanova pruža intimnost i privatnost, čineći ovo savršenim mjestom za obitelji i parove.

Nekretnina je smještena na rubu građevinske zone, pružajući vam miran i opuštajući život okružen prirodom. Grad Poreč udaljen je svega 10 km, a predivne plaže zapadne obale Istre lako su dostupne. U blizini se nalaze svi potrebni sadržaji za svakodnevni život, uključujući trgovine, restorane i škole.

Prodaje se nenamješten.

Ova nekretnina predstavlja izvrsnu investicijsku priliku za one koji traže kvalitetan životni prostor ili žele investirati u nekretninu s potencijalom ra

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine