ISTRA, POREČ (okolica) - Moderan stan u prizemlju sa vrtom i bazenom

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

327.500€

5 038 €/m2

Tip

Stan

Površina

65 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
327.500€
Površina
65 m2 (5 038 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
Podno grijanje
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1600m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
03.07.2024
ID
32576

Opis

ISTRA, POREČ (okolica) - Moderan stan u prizemlju sa vrtom i bazenom

Dobrodošli u arhitektonsku simfoniju modernosti, udobnosti i luksuza - ovu zapanjujuću kvalitetnu zgradu! Bit će izgrađena iznimnom pažnjom prema detaljima, ova zgrada kombinira suvremeni stil i vrhunsku izgradnju kako bi vam pružila nevjerojatno iskustvo stanovanja.

Već na prvi pogled, ova zgrada oduševljava svojom estetikom - elegantnim linijama, atraktivnim prozorima i vrhunskim materijalima koji izražavaju sofisticiranost i suvremenost. Izgrađena s najkvalitetnijim građevinskim materijalima, ova zgrada ne samo da izgleda zapanjujuće, već pruža i trajnost i sigurnost.

Osim izvanrednog dizajna, ova zgrada nudi i nevjerojatne sadržaje za svoje stanare. Bilo da se radi o prekrasno uređenom zajedničkom vrtu ili impozantnom bazenu, ova zgrada pruža sve što vam je potrebno za opuštanje i uživanje u svakom trenutku.

Ne samo da je ova zgrada estetski zadivljujuća, već je i praktična. Sa svojim centralnim položajem, imat ćete brz pristup svim važnim sadržajima u blizini, bilo da se radi o trgovinama, restoranima ili blizini mora. Tu je i siguran parking u garaži kako biste bez brige mogli parkirati svoje vozilo.

Ova moderna luksuzna zgrada nadmašuje sva očekivanja i postavlja nove standarde za stanovanje. Kroz kombinaciju vrhunskih materijala, sofisticiranog dizajna i izvanrednih sadržaja, ova zgrada predstavlja savršenu simbiozu stila i funkcionalnosti.

Dakle, pri

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine