ISTRA, POREČ, OKOLICA - 3SS+DB stan na prvom katu sa krovnom terasom

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

350.000€

3 723 €/m2

Tip

Stan

Površina

94 m2

Struktura

4

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
350.000€
Površina
94 m2 (3 723 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1000m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
06.08.2024
ID
46643

Opis

ISTRA, POREČ, OKOLICA - Stan smješten na prvome katu manje novogradnje s impozantnom krovnom terasom nadomak plaža i centra Poreča

S ponosom predstavljamo prostran i komotan stan smješten u prvom katu kvalitetne novogradnje sa svega 4 stambene jedinice. Ovaj izuzetno kvalitetan stan prostire se na ukupno 94.70 m2 stambene površine, pružajući budućim vlasnicima izvanredan prostor za udoban i kvalitetan život tijekom cijele godine.

OPIS STANA;
Ulazom u stan dočekuje vas manje ulazno predvorje predviđeno za ugradbene ormare, koje nas dalje vodi prema prostranom otvorenom prostoru bogatog prirodnom dnevnom svjetlošću, a za što su zaslužne veće staklene stijenke i pametna orijentacije stana. Isti je prostor namijenjen za smještaj većeg dnevnog boravka idiličnog za zabavu s prijateljima i obitelji, zatim i veću blagovaonicu uz koju nalazi se blago izdvojen prostor za kuhinju.
Iz istoga se prostora zatim, proteže izlaz na vanjski natkriveni balkon s kojega se pruža pogled prema ostatku naselja i bujnom prirodnom zelenilu. Dalje, kroz manji hodnik, koji vas vodi iz dnevnog prostora prema privatnome dijelu stana, gdje su se smjestile 3 komotne spavaće sobe i kupatilo.

Uz dnevni prostor stana smjestilo se i gostinjsko kupatilo što pruža veću praktičnost i udobnost svakodnevnom životu.

Dodatna pogodnost ovog stana je njegova privatna ostava koja se nalazi u odvojenoj zasebnoj prostoriji pored ulaza u stan, čime se omogućio dodatni prostor z

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine