ISTRA, POREČ - Luksuzan stan u novogradnji, blizina mora

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

363.000€

3 989 €/m2

Tip

Stan

Površina

91 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
363.000€
Površina
91 m2 (3 989 €/m2)
Površina placa
320
Kat
Prizemlje
Grijanje
Podno grijanje
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1200m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
16.06.2024
ID
52211

Opis

ISTRA, POREČ - Luksuzan stan u novogradnji, blizina mora

Grad Poreč, jedan od najljepših bisera Jadranskog mora, smjestio se na zapadnoj obali Istre. Na relativno malom poluotočnom prostoru na kojemu je grad iznikao i danas su jasno vidljivi tragovi susreta slavenskog, romanskog i germanskog svijeta, koji ujedno svjedoče o mnogobrojnosti promjena – političkih, društvenih i etničkih – što ih je ovaj istarski gradić doživio u povijesti. Povijest Poreča povijest je stalnih promjena, kretanja i previranja, nestalnosti naroda, uzleta i padova, u kojoj se kao konstanta javlja povijest novih početaka. Ovaj grad neprestano otkriva tragove života mnogih civilizacija i kultura koje su izgradile njegov urbani i povijesni identitet.

Smješten na odličnoj i mirnoj lokaciji u Poreču, ovaj prekrasan stan nudi idealnu kombinaciju udobnosti i praktičnosti. Na samo nekoliko minuta udaljenosti do mora i prvih plaža, te s brzim pristupom centru grada i svim potrebnim sadržajima (restorani, trgovine, škola, vrtić), ovaj stan predstavlja savršen dom za opuštanje i uživanje u mediteranskom načinu života.

Stan se nalazi u manjoj stambenoj zgradi koja se sastoji od samo pet stambenih jedinica, što pruža dodatnu privatnost i osjećaj ekskluzivnosti.
Stan A, smješten u prizemlju, prostire se na ukupnoj površini od 91,08 m2. Sastoji se od hodnika, kupaone, dvije prostrane spavaće sobe od kojih jedna posjeduje privatnu kupaonu, kuhinje te dnevnog boravka s

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine