Istra, Poreč – Moderan stan u prizemlju s privatnim dvorištem, 3 km od cent

Poreč, Poreč, Hrvatska

353.000€

3 755 €/m2

Tip

Stan

Površina

94 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
353.000€
Površina
94 m2 (3 755 €/m2)
Udaljenost od mora
3000m
Ažuriran
20.09.2024
ID
63557

Opis

Istra, Poreč – Moderan stan u prizemlju s privatnim dvorištem, 3 km od centra grada na prodaju

Otkrijte ovaj prekrasno dizajniran stan u prizemlju, udaljen samo 3 kilometra od živopisnog centra Poreča i zadivljujuće Jadranske obale. Smješten u novoj stambenoj zgradi sa samo pet stanova, ova ekskluzivna nekretnina nudi mirno utočište u spokojnom susjedstvu, a istovremeno je u blizini svih potrebnih sadržaja.

Ovaj prostrani stan uključuje ulazni hodnik, praktičnu praonicu/radnu sobu, gostinjski WC, modernu kupaonicu, dvije velike spavaće sobe i elegantnu kuhinju koja se otvara prema blagovaonici i dnevnom boravku. Iz dnevnog boravka izlazite na prostranu terasu od 18 m² te uživate u privatnom dvorištu od 135 m²—idealnom za opuštanje i druženja na otvorenom.

Stan je opremljen podnim grijanjem na toplinsku pumpu i inverter klima uređajima u svim prostorijama, što osigurava udobnost tijekom cijele godine. Visokokvalitetna talijanska FAP keramika, aluminijska stolarija Sonal 85 mm s troslojnim staklom i ALU rolete dodatno pridonose luksuznom osjećaju stana. Dodatne značajke uključuju mrežice protiv komaraca u spavaćim sobama i kupaonicama, kao i vrhunsku izolaciju. Stan također ima dva privatna parkirna mjesta, što ga čini još privlačnijim za vlasnike ili investitore.

Prednosti lokacije: Ovaj luksuzni stan nalazi se u jednom od mirnih kvartova Poreča, samo 3 km od užurbanog gradskog središta i obale. Poreč je poznat po svojoj boga

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma