Istra, Poreč – Moderan trosobni stan blizu plaže Materada na prodaju

Poreč, Poreč, Hrvatska

359.000€

3 819 €/m2

Tip

Stan

Površina

94 m2

Detalji

Tip
Stan
Cijena
359.000€
Površina
94 m2 (3 819 €/m2)
Kat
1
Udaljenost od mora
1000m
Ažuriran
20.09.2024
ID
63335

Opis

Istra, Poreč – Moderan trosobni stan blizu plaže Materada na prodaju

Smješten u mirnom naselju u općini Poreč, samo nekoliko koraka od poznate plaže Materada, ovaj moderan trosobni stan na prvom katu nudi 94,47 m² funkcionalnog i elegantnog životnog prostora. Okružen obiteljskim kućama u mirnom okruženju, stan pruža savršen spoj opuštanja i blizine obale.

Stan se sastoji od dobro osmišljenog rasporeda koji uključuje ulazni hodnik, dvije prostrane spavaće sobe – svaka s vlastitom kupaonicom – te dodatnog WC-a za goste. Veliki i svijetli dnevni boravak povezan je s modernom kuhinjom, a tu je i spremište za dodatnu praktičnost. Posebna prednost ovog stana je prostrana terasa, idealna za uživanje na otvorenom, kao i lijepo uređeni vrt. Stan je opremljen električnim podnim grijanjem u cijelom prostoru, dok će većina prostorija imati klima uređaje za ugodan boravak tijekom cijele godine. Podovi u sobama su obloženi visokokvalitetnim laminatom ili parketom, dok su ostale prostorije obložene vrhunskom talijanskom keramikom.

Jedno parkirno mjesto uključeno je u cijenu stana, što dodatno povećava praktičnost ove već izvrsno opremljene nekretnine. Početak gradnje predviđen je za veljaču 2024., a rezervacije su već u tijeku.

Istaknuto o lokaciji: Stan se nalazi u blizini popularne plaže Materada, poznate po svojoj ljepoti i rekreativnim sadržajima. Poreč je jedna od najpoželjnijih destinacija u Istri, s prekrasnim plažama, boga

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma