Istra, Poreč – Moderan trosoban stan s vrtom blizu plaže Materada na prodaj

Poreč, Poreč, Hrvatska

369.000€

4 010 €/m2

Tip

Stan

Površina

92 m2

Detalji

Tip
Stan
Cijena
369.000€
Površina
92 m2 (4 010 €/m2)
Udaljenost od mora
1000m
Ažuriran
19.09.2024
ID
63445

Opis

Istra, Poreč – Moderan trosoban stan s vrtom blizu plaže Materada na prodaju

Smješten u mirnom naselju unutar Općine Poreč, ovaj elegantan stan u prizemlju nudi 92,22 m² pažljivo osmišljenog životnog prostora. Stan se nalazi u modernoj novogradnji, okružen obiteljskim kućama, te je samo nekoliko minuta udaljen od popularne plaže Materada.

Ovaj funkcionalan stan obuhvaća ulazni hodnik, dvije prostrane spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom, gostinjski toalet, svijetli i prozračni dnevni boravak, te modernu kuhinju. Za dodatnu praktičnost tu je i spremište te velika terasa, idealna za opuštanje na otvorenom. Stan je opremljen električnim podnim grijanjem u cijelom prostoru, a većina prostorija imat će ugrađene klima uređaje za cjelogodišnju udobnost. Podovi u spavaćim sobama su obloženi laminatom ili parketom, dok su ostale prostorije obložene visokokvalitetnim talijanskim keramičkim pločicama.

Stan dolazi s jednim namjenskim parkirnim mjestom, što ga čini privlačnim kako za vlasnike tako i za investitore. Gradnja je planirana za početak u veljači 2024. godine, a rezervacije se već primaju, pružajući priliku da osigurate ovu izvrsnu nekretninu unaprijed.

Lokacijske prednosti:
Smješten blizu poznate plaže Materada, ovaj stan nudi jednostavan pristup zadivljujućoj obali i raznim rekreacijskim sadržajima. Poreč je živahan primorski grad poznat po svojoj bogatoj kulturnoj povijesti, prekrasnim plažama i dinamičnoj at

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma