Istra, Poreč – Moderan trosoban stan blizu popularne plaže

Poreč, Poreč, Hrvatska

339.800€

3 997 €/m2

Tip

Stan

Površina

85 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
339.800€
Površina
85 m2 (3 997 €/m2)
Udaljenost od mora
1000m
Ažuriran
23.09.2024
ID
63334

Opis

Istra, Poreč – Moderan trosoban stan blizu popularne plaže

Smješten u mirnom naselju Mali Maj, Poreč, ovaj novoizgrađeni trosoban stan nudi moderan način života samo nekoliko minuta od mora. Nalazi se u prizemlju zgrade koja ima samo pet ekskluzivnih apartmana, što ovu nekretninu čini idealnom za one koji traže miran život u blizini popularnih obalnih lokacija.

Zgrada se sastoji od dva apartmana u prizemlju, dva na prvom katu i prekrasnog penthousea. Apartman B u prizemlju pruža predivan pogled na okolnu zelenilo, dok apartmani na gornjim katovima nude zadivljujuće poglede na more. Ovaj moderan stan ima električno podno grijanje i klima uređaj u svakoj jedinici, što osigurava udobnost tijekom cijele godine. Svaki apartman ima osigurano jedno parkirno mjesto, dok penthouse ima dva parkirna mjesta.

S visokokvalitetnom aluminijskom stolarijom i vrhunskom talijanskom keramikom, ova nekretnina je građena s naglaskom na luksuz i trajnost. Početak gradnje predviđen je za veljaču 2024., što pruža rijetku priliku za osiguranje vrhunske nekretnine na jednoj od najpoželjnijih lokacija u Istri.

Značajke lokacije:
Mali Maj, mirno i šarmantno naselje u Poreču, poznato je po svom mirnom okruženju i blizini mora. Samo nekoliko minuta vožnje udaljene su predivne plaže, šetnice i bogata kulturna baština koju Poreč nudi. Ova lokacija je savršena za one koji žele opušten način života s lakim pristupom sadržajima i atraktivnim obalnim destinac

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma