Istra, Poreč – Moderan stan na prvom katu, 3 km od centra grada, u izgradnji

Poreč, Poreč, Hrvatska

345.500€

3 755 €/m2

Tip

Stan

Površina

92 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
345.500€
Površina
92 m2 (3 755 €/m2)
Kat
1
Udaljenost od mora
3000m
Ažuriran
20.09.2024
ID
63558

Opis

Istra, Poreč – Moderan stan na prvom katu, 3 km od centra grada, u izgradnji

Smješten samo 3 kilometra od centra Poreča i Jadranskog mora, ovaj moderan stan pruža vrhunsku priliku za luksuzno stanovanje u mirnom susjedstvu. Nekretnina je dio nove stambene zgrade s ukupno pet ekskluzivnih stanova, osiguravajući privatnost i mir, dok je istovremeno blizu svih potrebnih sadržaja.

Stan na prvom katu pažljivo je dizajniran i uključuje ulazni hodnik, praonicu/radnu sobu, gostinjski toalet, kupaonicu i dvije prostrane spavaće sobe. Kuhinja se savršeno stapa s blagovaonicom i dnevnim boravkom, koji imaju izlaz na veliku terasu od 18 m², idealnu za opuštanje na otvorenom ili druženje s gostima.

Korišteni su visokokvalitetni materijali, uključujući talijansku keramiku FAP, Sonal aluminijsku stolariju od 85 mm s trostrukim staklom te ALU rolete. Cijeli stan opremljen je podnim grijanjem na toplinsku pumpu i inverterskim klima uređajima u svim prostorijama, što osigurava udobnost tijekom cijele godine. U spavaćim sobama i kupaonicama postavljene su mrežice protiv komaraca, a stan ima izolaciju od 10 cm za dodatnu energetsku učinkovitost. Stanu pripadaju dva parkirna mjesta, što dodatno povećava praktičnost svakodnevnog života.

Istaknute lokacije:
Ovaj stan nalazi se u jednom od mirnijih dijelova Poreča, pružajući jednostavan pristup i živopisnom centru grada i prelijepoj obali, udaljenoj samo 3 km. Poreč je poznat po svojoj bogatoj povijesti,

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma