Istra, Poreč – Moderan dvosoban stan u blizini plaže Materada na prodaju

Poreč, Poreč, Hrvatska

327.000€

3 847 €/m2

Tip

Stan

Površina

85 m2

Detalji

Tip
Stan
Cijena
327.000€
Površina
85 m2 (3 847 €/m2)
Udaljenost od mora
1000m
Ažuriran
19.09.2024
ID
63444

Opis

Istra, Poreč – Moderan dvosoban stan u blizini plaže Materada na prodaju

Smješten u mirnom naselju unutar općine Poreč, ovaj elegantan dvosoban stan nudi ukupnu stambenu površinu od 85,14 m². Stan se nalazi na prvom katu moderne nove zgrade i pruža mirno okruženje, okruženo obiteljskim kućama, s lakim pristupom poznatoj plaži Materada.

Stan je dizajniran s naglaskom na funkcionalnost. Sadrži ulazni hodnik, dvije prostrane spavaće sobe (jedna s vlastitom kupaonicom), gostinjski toalet te veliki, svijetli dnevni boravak koji se otvara prema modernoj kuhinji. Dodatno, tu je i spremište te velika terasa, idealna za opuštanje na otvorenom. Stan uključuje električno podno grijanje kroz cijeli prostor, a većina prostorija bit će opremljena klima uređajima za cjelogodišnju udobnost. Podovi u sobama su obloženi laminatom ili parketom, dok su ostale prostorije popločane visokokvalitetnim talijanskim keramičkim pločicama.

Nekretnina dolazi s jednim dodijeljenim parkirnim mjestom, što ju čini još privlačnijom za vlasnike ili investitore. Početak gradnje predviđen je za veljaču 2024., a rezervacije se već prihvaćaju za one koji žele osigurati ovu vrhunsku nekretninu unaprijed.

Istaknute lokacije: Ovaj stan savršeno je smješten u blizini plaže Materada, popularne destinacije poznate po čistoj obali i rekreativnim sadržajima. Područje Poreča poznato je po živahnoj atmosferi, prekrasnim plažama i bogatoj kulturnoj baštini. Stanovn

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma